Degerli arkadaslar yardimlariniz ve duyarliliginiz icin ck tesekkur ediyorum. Dun aracla biraz yol yaptim,aslinda tesadufen karsilastik ve hemen biraz deneyeyim istedim.5 dk.lik suruste gozlemledigim aracin cok hantal olduguydu.Bu konuyu arkadasima soyledigimde ,bir hafta evvel tum bakimlarini yaptirdigini sadece lpg ile ilgi bakimlarin kaldigini soyledi bana. yaklasik 1.500 tl ye patlamis bakimi. Burasi Sivas in kucuk bir ilcesi.Gorevim geregi burada bulunuyorum. Yani arkadasimin samimiyetimize istinaden soylemis oldugu '' Abi ikinci eli cok zayif,parcalari inanilmaz pahali,birde kilometresi malum ortada ,zor elden cikarirsin .Benden soylemesi..'' degerlendirmesine istinaden aklim karisti. Hatta kendi basindan gecen bir olayi anlatti ,soyle : '' Bir gun yolda giderken arac aniden STOP etti. Benzinlige girdim. Onlarca kere denememe ragmen calismadi arac. Mecburen cekici getirttim. Neticede aracin bujilerinden birisinin atesleme arizasi cikti. Buji ye 40 tl verdim,cekiciye 250 tl.Baska arac olsa yavas da olsa sanayiye kadar gelirdi.'' dedi.Yani bunlari dinleyince insanin akli o kadar karisiyor ki. Ben cocuklarimla yolda kalacaksam hic geregi yok diyorum. Bununla ilgili olarak eger araci satin alirsam ,yada almaya karar verirsem ic anadolu bolgesinde bildiginiz,tecrubesine guvendiginiz bir servis var ise oraya goturup tepeden tirnaga baktirmak lazim. Arkadasim aldiktan sonra samzuman arizasi vermis. Servise goturmusler ,servis bu araci bir acemi mi kullandi diye sormus. Gercekten de kiz kardesi kullaniyor o donemde. Fren ve gaza ayni anda basmis o yuzden bu arizayi yapmis demisler,ve yaklasik 3000 tl gibi bir masraf ile tamir edilmis. Yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum .