Scenic II ile Merhabaa :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rainbowx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rainbowx

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İsim: İsmail
Soyisim: DEMİREL
Yaşadığı Yer: Bursa / İnegöl
Otomobilinizin Markası ve Modeli: Renault Scenic II / 2005 1.6 Dynamique
Meslek: Öğretmen
Tavsiye eden:
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: Aracım hakkında araştırma yaparken gördüm.
Extra Eklemek İstedikleriniz: Herkese tekrar merhaba, Vectra'dan sonra bazı kişilerin farklı tavsiyelerine rağmen, isteklerimiz ve ayırabildiğimiz para ölçüsünde aldığım Scenic II'den bu kadar memnun kalacağımı düşünmezdim :) Gerçekten mükemmel...

İsmail Hocam , RenaultFanClub forumumuza hoşgeldiniz .
Keyifli forumlar dilerim .

Scenic II den memnun kalmanıza sevindik . Renault , memnuniyeti ve yedek parça / servis bolluğu ile sizi daha çok memnun edecektir.

Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. :eyv

​Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar.:eyv Aracımı yaptırmak için sık sık gelirim İnegöl'e.

​Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar.:eyv Aracımı yaptırmak için sık sık gelirim İnegöl'e.

Hoşgeldiniz... Aracınız hayırlı olsun... Scenic'e bindiğinizde ve tadını aldığınızda heleki uzun yolda sonrasında hep scenic diyeceksiniz... Sedan arabalar üstünüze üstünüze gelecek... En aızndan bana öle oluyor... Güzel bir seçim yapmışsınız... İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileği ile...

Aracınız hayırlı olsun İsmail hocam. Allah kaza bela vermesin. Güle güle ve iyi günlerde kullanın inşallah. Hoş geldiniz.

Çok güzel bir araç almışsınız İsmail hocam aramıza da hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

hos geldiniz..

Ailemize hoş geldin İsmail öğretmen,aracın hayırlı olsun...:eyv

Geri