Scenic kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArdAydn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kafan rahat olsun istiyosan düz vites olanını al derim.megane 1 im vardı.otomatik.şanzımanları aynı sanırsam.vitesden dolayı satmak zorunda kaldım.şimdi 2001 düz vites scenic 1 im var.aile için bulunmayacak nimet.10 numara araç.her binen hayran oluyor arabaya.tavsiye edrim.

Kafan rahat olsun istiyosan düz vites olanını al derim.megane 1 im vardı.otomatik.şanzımanları aynı sanırsam.vitesden dolayı satmak zorunda kaldım.şimdi 2001 düz vites scenic 1 im var.aile için bulunmayacak nimet.10 numara araç.her binen hayran oluyor arabaya.tavsiye edrim.
Aracı sürmüşlüğüm var zate ferah ve geniş çok iyi bi araç sürüşüde keyifli. Bilgiler için teşekkür ederim fakat arka amortisörler yaylı mı yoksa torsiyon mu?

torsiyon

ara ara :) fıstık yeşili olsa varya o numara :)

ara ara :) fıstık yeşili olsa varya o numara :)
Fıstık yeşili satan acayip çok ama satamıyolar o yüzdende fiyatına 16.000 yazıyolar yemez abi fıstık yeşili yemez :)

en ıyısı duz vıtes zate fiyat farkıda bellı edıyor otomatıklerı daha ucuz gorunuyor...

arkadaşlar benimde 2002 rxt scenic 1 faz 2 aracım var. burabalar harika araçlar yakıtı kullanım alanı olsun.motor performansı ne süper nede kasaya kendini ezdiriyor orta halli yani 107 beygir.OTOMATİK VİTES ARACI SÜRMEK KEYİFLİDİR FAKAT YAKITI FAZLA OLUR ŞANZUMAN SIKINTILARI FAZLADIR MASRAFLI YANİ.

Araç dün alınmıştır fotoğrafları birazdan eklicem

Araç dün alınmıştır fotoğrafları birazdan eklicem

Ben 2000 model fıstık yeşili scenic 1 faz 1 otomatik vites kullanıyorum araçım şu an 202000 de şansımanda hiç sorun yaşamadım. ve tüm elektrik aksamı çalışmakta biraz yakıtı fazla sadece

Geri