Scenic sunroof

Karadenizli81

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
değerli kulüp dostları anlayışınıza sığınarak sizden yardım istiyorum.
2001 rxt scenik aracımın iki sunroofum arızalı camları getiren götüren mekanizma arızalı
yenisi çok pahalı çıkmasını nerden nasıl ve kaça bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim..saygılarımla

sizin sunroof larla bizimkiler aynı ayaklar plastik olduğu için kırılmıştır motorlar çalışıyorsa sorun belli 250 liraya yaparlar yani sizin toplam 500 lira masraf var 4 ayak

S.A 40 yaş Düzce /Akçakocalıyım 10 yıldır scenik kulanıyorum forumdaki reno scenik dostlarını selamlıyorum

Son düzenleme:
parçaları nerden bulacağız bilgi verirmisiniz

Ankarada ki bir Sunroff tamircisinin fiyatlarıdır onlar.
Düzcede yaparlarmı kaça yaparlar araçtırmak lazım

arkadaşım Ankaraya kadar giderim siz adresi ve varsa telefonunu yazarsanız sevinirim .saygılarımla

daha dün bi coupeci yaptırdı konyadada yapan var ama size ankara yakın @trsemih @bambam nickli abilerimiz size yardımcı olacaktır adres tel vb...

Ankara'da Şaşmaz Sanayii'ye girin

ben de bir soru sorayım, sunrooflu grand scenicim (II) var, uzun yolda, sunroof tamamen kapalıyken 100km hızı geçtiğimde baya bir ses geliyor, rüzgar sesi, dışarının sesi, yani tıkırdama filan değil. bu normal midir? yoksa bir arıza mı vardır?
şu an sunroofu kapatırken sonlara doğru zorlanıyor, sanırım raylar tozlu. arabayı yıkatıp sonra da raylara wd40 sıkmayı düşünüyorum, ne dersiniz?

Geri