Öncelikle herkes merhabalar. Malum beni tanıyanınız vardır mutlaka. Kısaca bahsedeyim kendimden. İsmim Mustafa Onur Dikel. Yaşım: 22. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisiyim. Az biraz dengesiz, çokça kararsız neticede ben de herkes gibi insanımdır.
Aracımdan bahsetmek gerekirse, 1999 yılının Ağustos ayında Edirne/Uzunköprü Tanınmışlar Bayi'sinden sıfır olarak alınmıştır. Sağolsun babam oldukça az kullanmış. Araç şu an itibariyle 136.xxx km'dedir. Lafı çok uzatmadan aracımı anlatmaya başlayayım.
Sene 2008

Daha sonraki zamanlarda stock görünümden kurtulmak istedim. Yapabildiğim tek şey (aylık bursumdan artırarak) amerikan park, usb çalar ve RS logosu olabildi. Buna da şükür.

Kıbrıs bile gördük. Maşallah.

Tabi leylek idik o zamanlar.

Neyse ki, taktık kafaya bazı şeyleri. Bir gecede çıkarttım bütçeyi. Olması gerekenleri abilerimin, kardeşlerimin kafasını ütüleye ütüleye yazdım listeye. Çalıştık çabaladık toparlamaya başladık.

Totalde böyle bir görüntü çıktı ortaya.

Tek sorun bunların montajı idi. Gerekli maddiyatı toparlayınca Şaşmaz Sanayii'nin yolunu tuttum.

Az biraz olsun leyleklik gitti ama hala 3,5 parmak var

Fransa'dan aldığım ufak tefek ayrıntılar

Zamanında moda olan Megane II Dynamique jantsız olmazdı.

Sonra ise proje değişti, farlara ve jantlara veda etmek zorunda kaldım
Üzüldüm, hatta farlarımı geri almak için gitmeyi ve iki katı parayı vermeyi bile düşündüm. Fakat çok geç idi.

Baktım üzülmeye gerek yok. Kafamda her zaman yer edinen projeyi hayata geçirmek için ilk adımı attım. Aracım motor olarak olmasa da (en azından şimdilik) dışarıdan bakıldığında Sedan F7R olmalıydı. Bunun için gerekli parça listesini çıkardım. Yine bütçe, maliyet gibi saçma hesaplamalar yaparak sıvadım kolları. Çektim besmelemi.

Farlarım sıfır, yanlış olmasın. Sabah akşam aradım zar zor buldum.

Bir sonraki parçamız

Bu da bonus

Aracımdan bahsetmek gerekirse, 1999 yılının Ağustos ayında Edirne/Uzunköprü Tanınmışlar Bayi'sinden sıfır olarak alınmıştır. Sağolsun babam oldukça az kullanmış. Araç şu an itibariyle 136.xxx km'dedir. Lafı çok uzatmadan aracımı anlatmaya başlayayım.
Sene 2008

Daha sonraki zamanlarda stock görünümden kurtulmak istedim. Yapabildiğim tek şey (aylık bursumdan artırarak) amerikan park, usb çalar ve RS logosu olabildi. Buna da şükür.

Kıbrıs bile gördük. Maşallah.

Tabi leylek idik o zamanlar.

Neyse ki, taktık kafaya bazı şeyleri. Bir gecede çıkarttım bütçeyi. Olması gerekenleri abilerimin, kardeşlerimin kafasını ütüleye ütüleye yazdım listeye. Çalıştık çabaladık toparlamaya başladık.

Totalde böyle bir görüntü çıktı ortaya.

Tek sorun bunların montajı idi. Gerekli maddiyatı toparlayınca Şaşmaz Sanayii'nin yolunu tuttum.

Az biraz olsun leyleklik gitti ama hala 3,5 parmak var

Fransa'dan aldığım ufak tefek ayrıntılar

Zamanında moda olan Megane II Dynamique jantsız olmazdı.

Sonra ise proje değişti, farlara ve jantlara veda etmek zorunda kaldım

Baktım üzülmeye gerek yok. Kafamda her zaman yer edinen projeyi hayata geçirmek için ilk adımı attım. Aracım motor olarak olmasa da (en azından şimdilik) dışarıdan bakıldığında Sedan F7R olmalıydı. Bunun için gerekli parça listesini çıkardım. Yine bütçe, maliyet gibi saçma hesaplamalar yaparak sıvadım kolları. Çektim besmelemi.

Farlarım sıfır, yanlış olmasın. Sabah akşam aradım zar zor buldum.

Bir sonraki parçamız

Bu da bonus