Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok teşekkür ederim sizlere.yetkili ustalarımızdan bir ricam var.RFC sticker larından edinmeyi çok istiyorum.sticker istekleri sayfasına giremiyorum üye diilsin diyor ama ben üyeyim dimi.konu kilitli uyarısıda aldım,bende özel mesaj atmayı denedim oda alıcılar bulunamadı diyor.başka carem kalmadı abiler ist avrupa da yaşıyorum nereden kimden alabilirim ne olur biri yardım etsin.bu ilk forumum çok ta ii kullanıcı değilim bir yardım.
walla umarım sende kısa sürede üst bir sınıfa geçersin.ilk clio m 2005 1.2hb auth.idi sonra 2007 clioIII nasip etti allah dizele geçiş yaptım böylece şimdide 1 ay olacak meganeIIIhb aldım sen latitude al isterim hayırlısı
walla umarım sende kısa sürede üst bir sınıfa geçersin.ilk clio m 2005 1.2hb auth.idi sonra 2007 clioIII nasip etti allah dizele geçiş yaptım böylece şimdide 1 ay olacak meganeIIIhb aldım sen latitude al isterim hayırlısı