Herkeze Merhabalar Aranıza Yeni Gelmiş Bulunuyorum, Bugün İhtibarı İle Eğer Sizler Kabul Ederseniz RFC Üyesi Olmak İstiyorum, Aranıza Girmek İstiyorum.
İsim: C.Kaan
Soyisim: ÖNTAN
Yaşadığı Yer: Balıkesir
Otomobilinizin Markası ve Modeli: 1990 Lada Samara
Meslek: Öğrenci ( Meslek Lisesi MOTOR Bölümü - Kısaca Otomativ )
Tavsiye eden: Herhangi Birinin Tavsiyesi İle Gelmedim.
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: ...........'den.
Extra Eklemek İstedikleriniz: Burası Benim İçin Önemli Bir Nokta, Ben ..............Neyse Polemiğe Gimeyelim.
Ben ..... İken E- Dergi Çıkartıyordum İnternet Üzerinden Okunan Bir Dergi Sadece 2 Sayı Çıkarabildim ve Ban Yedim ( 1 Yıldır Kayıtlı Olduğum ve Herkezle Samimi Seviyeli Olduğum İçin Çekemediler ) Neyse;
.............İçin E- Dergi Çıkarırken;
1. ) Sayımızı 960.000 Bin Kişi Okundu
2.) Sayımızı İse 760.000 Bin Kişi Okundu ve Türkiyenin En Çok Okunan E- Dergisi ve Dünyanın En Çok Okunan 6. E- Dergisi Olduk, Böyle Başarıları Çekemeyenler Oldu Ban Yedim Neyse Ben Buraya Yeni Arkadaşlıklar, Dostluklar Kurmaya Geldim Umarım Başarılı Olabilirim,
Saygılar ...
İsim: C.Kaan
Soyisim: ÖNTAN
Yaşadığı Yer: Balıkesir
Otomobilinizin Markası ve Modeli: 1990 Lada Samara
Meslek: Öğrenci ( Meslek Lisesi MOTOR Bölümü - Kısaca Otomativ )
Tavsiye eden: Herhangi Birinin Tavsiyesi İle Gelmedim.
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: ...........'den.
Extra Eklemek İstedikleriniz: Burası Benim İçin Önemli Bir Nokta, Ben ..............Neyse Polemiğe Gimeyelim.
Ben ..... İken E- Dergi Çıkartıyordum İnternet Üzerinden Okunan Bir Dergi Sadece 2 Sayı Çıkarabildim ve Ban Yedim ( 1 Yıldır Kayıtlı Olduğum ve Herkezle Samimi Seviyeli Olduğum İçin Çekemediler ) Neyse;
.............İçin E- Dergi Çıkarırken;
1. ) Sayımızı 960.000 Bin Kişi Okundu
2.) Sayımızı İse 760.000 Bin Kişi Okundu ve Türkiyenin En Çok Okunan E- Dergisi ve Dünyanın En Çok Okunan 6. E- Dergisi Olduk, Böyle Başarıları Çekemeyenler Oldu Ban Yedim Neyse Ben Buraya Yeni Arkadaşlıklar, Dostluklar Kurmaya Geldim Umarım Başarılı Olabilirim,
Saygılar ...