Serseri Kız - Eksiklerimizi Giderdik

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karpuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karpuz

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Ocak 2011
Mesajlar
429
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Kızımızın ufak eksikleri vardı. Bugün onları tamamladık. Ön amortisörlerden sağdaki patlaktı ikiside monroe marka ile değişti. Sol aks körükleri patlaktı zorda olsa değiştirildi. Sağ arka teker bilyası ses yapıyordu değişti. Direksiyon bağlantı lastikleri değişti. Şanzıman yağı yenilendi. Başında duramadığımdan hepsini fotoğraflayamadım. Günün sonunda fuzuli tıkırtılar olmadan keyifli bir test sürüşü yaptım. Arka kaliper vidaları olsun sol aks olsun çıkana kadar canını çıkardı ustanın :) Bugüne kadar hiç el değmemiş hiç sökülmemiş o yüzden zorlandık biraz dedi usta. Velhasıl en ufak sorunumuz kalmadı :)









 
​Hayırlı olsun abi kazaszı belasız.:eyv
 
Bakım iyi gelmiştir,hayırlı olsun kardeşim...:eyv
 
Gram ses kalmadı içinde kafam rahat. Cumarteside lastikleri aldıkmı tamamdır :)
 
Hayırlı olsun abi sol aks körügü şanzuman yagını tuttugu için önemli :eyv
 
Lastikleride aldımmı tamamdır tam keyif arabası olacak :) Prenseside satmaya kıyamıyorum. ÖTV ve sıfır araç fiyatları artacakmış. Bekliyorum zararım olmaz aksine daha iyi fiyata gider :)
 
çok seviyorum bu bakım işlerini:) kardeşim kesene bereket kazasız belasız kullan maşallah yavruya :eyv
 
hey maşallah kardeşim :eyv Eren34 roll için beklemede:D
 
Arabaya taze nefes gelmiş gibi sanki.. Taze kan derlerya aynen öyle.. Güle güle eskit kardeşim.. Lastiklerinide aldımmı deyme keyfine inşallah..
 
Şimdi olmuş abi güle güle kullan :)
 
Geri
Üst