Service,motor ariza işigi yaniyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masterx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

masterx

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mrb aracımın kadranında,SERVICE,+MOTOR ARIZA IŞIŞI YANIYOR.Aldığımda böyleydi,gidişinde herhangi sorun yaşamadım.
birde yol bilgisayarında YAĞ DEĞİŞİMİ NORMAL,YAĞ DEĞİŞİMİ YAPILMALI YAZIYOR.Anormal bi şey yok ama,bu yazılar midemi blandırıyor.saygılar.

Aracınızın bakımı yapıldı mı ? yapıldıysa yaptırdığınız yer de bu tarz ışıklı ikaz uyarılarını sildirebilirsiniz ancak sensör olarak bu kısımlara bakan parçalardaki arızaları temizlemek için en güzeli bu ışığı yakan sensörleri değiştirmek :eyv

slm aracımın bakımı yapıldı,lpg ci oksijen sensöründen bahsetti,ama değiştirirsem aynısı olacağını söylediler,doalyısıyla değiştirmedim.teş.

bu işi kendim yapmak istiyorum,bi arıza tespit cihazı alıp,kendim değiştirirsem iyi olur diye düşünüyorum.her gidişimde 150 200 tl bayılmaktan bıktım artık,birde dürüst isteyen anlayan tamirci kalmamış.varmı tamirci tavsiye edebileceğiniz,renıo megan özel servis,hem elektronik,beyin motordan anlayan.saygıalr

bu işi kendim yapmak istiyorum,bi arıza tespit cihazı alıp,kendim değiştirirsem iyi olur diye düşünüyorum.her gidişimde 150 200 tl bayılmaktan bıktım artık,birde dürüst isteyen anlayan tamirci kalmamış.varmı tamirci tavsiye edebileceğiniz,renıo megan özel servis,hem elektronik,beyin motordan anlayan.saygıalr

Orijinal Diagnostic cihazlarının fiyatları çok yüksek birde bunlar var ancak nasıl çalışır güvenilirliği nedir ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...aliterenault-clip-test-cihazi-207924583/detay

fena değil.teş..

Aynı sorun bende de oldu.Uyarıyı kapatmak için bilgisayar düğmesine 10 saniye basılı tutun uyarı ekrandan gidiyor.Dışarda yağ değişimi yapıldığı zaman sıfırlama yapılması gerekiyormuş.Yapılmazsa sistem otomatik 10000 de bir o uyarıyı veriyormuş.

Geri