Servis Bakım Mesajı Nasıl Silinir ?

rapzede34

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Clio 4 Joy donanımlı aracımın ilk bakım zamanı geçti. Yol bilgisayarında Aracınızın bakımını yaptırınız gibi bir yazı çıktı ve anahtar işaretli kırmızı ışık yandı. Yol bilgisayarı menü tuşları ile silmeyi denedim ancak silinmiyor. Nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Clio 4 Joy donanımlı aracımın ilk bakım zamanı geçti. Yol bilgisayarında Aracınızın bakımını yaptırınız gibi bir yazı çıktı ve anahtar işaretli kırmızı ışık yandı. Yol bilgisayarı menü tuşları ile silmeyi denedim ancak silinmiyor. Nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba.Linkini verdiğim video'da anlatıyor.Kolay gelsin.

[video=youtube;0XpQVlSlppg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0XpQVlSlppg[/video]

Yazıyı silmek bir şey değil de bakım yapılmadığı zaman aracın garantisi biter...

Bir türlü silmeyi beceremedim. Biraz araştırma yaptım farklı yöntemler denedim ama nafile
lrpLJX.webp

Bir türlü silmeyi beceremedim. Biraz araştırma yaptım farklı yöntemler denedim ama nafile
lrpLJX.webp

Bende de reanult clio icon var ben de mesaji silmek istiyorum son bakimi serviste yaptirmayacagim nasil yapılır acaba

bakım yaptırma süresi nedir ne zaman garantiden çıkar

Bende menüden yağ değişimine n kadar kaldığı ile ilgili ekrana gelinemiyor

Mutlaka bakım yaptırınız değil ''Bakıma Kalan'' diye bir bölüm çıkar biraz ilerledikten sonra oraya geldikten sonra 10 saniye kadar videoda ki gibi basın ve bekleyin bakım 20.000 km yi göstericek ve ışık sönecektir.

selamlar benimde aynı şekilde oldu. servis bakım yaptığında kod girmeyi unutmuş.Servise tekrar gittim arıza lambası ile ikazı hemen söndürdüler.

teşekkürler halletdim :)

Geri