evet arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yenı katıldım ve cok yararlı bı sıte oldugunu goruyorum aracım 2003 model reno clıo ve bundan oncekı sahıbı sony teyıp bıraktı ayrıca orjınal kolonları cıkartıp yerıne guzel bı kolon koymus markası yazmıyo o yuzden tereddut ıcındeyım ben muzık dınlerken sesı bıraz yukselltıgım gıbı sesın netlıgı gıdıyo dogru duzgun bass vurmuyo ve bu benı cok rahatsız edıyo her neyse benım aklımda ses sıstemıyle ılgılı farklı fıkırler donup dolasıyo fakat gecıcı bıı surelıgıne acıkcası bende 2+1 creative ses sistemi var bunun subwooferi oldukça iyi bass vuruyo ve ben bunu teyibime baglamak ıstıyorum teyıbın cıkıs gucu 4*50 sub wooferın elektırıgını cakmak gırısınden alıp baglasam verımlı ses alabılırmıyım bunu bılmek ıstıyorum veya baska bı bass vurabılcek bı olay bılıyosanız benımle paylaşmanızı rica ediyorum
bı yandanda dıyorumkı 700 wattlık 2 tane daha kolon alıp baglasam bass vurup muzıgın sesını ıstedıgım kadar acabılrmıyım bu konuyla ılgılı bılgıye gercekten cok ıhtıyacım var
arabamda sadece 2 tane kolon var ve arka kapıda bagaj ustunde kolon koyucak yer bıle yok