Arkadaşlar ses sistemi konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Yüzlerce ürün arasından seçim yapmak gerçekten zor. neyse aracım clio 4 ve 4x20w çıkışı var. orjinal teybi değiştirmeyi düşünmüyorum. bu yüzden amfi şart. aklımda olan amfiler;
-Kamosonic Q15 2000 Watt 5 Kanal veya EDİSON ED-605D 5 KANAL 3400WATT
ön kapılar component olacak:
-JBL GTO 6508 16 CM veya SOUNDSTREAM PCC6N veya Massive cv6
pandizota oval hopörlör:
-JBL GTO 938 6x9 veya PIONEER TS-A6975S 500 W veya Massive m6b midrange düşünüyorum.
bağlantılar için:
-WONDEX TD-22 TETİKLEMELİ DECK ÇEVİRİCİ veya FORWELL AXHL 3 TETİKLEMELİ DECK ÇEVİRİCİ
-EDİSON KİT4 8GA ANFİ TESİSAT KABLO SETİ veya CADENCE KİT8 8GA PROFESYONEL ANFİ KABLO SETİ
etiketçi değilim. arabayı sallamasına da gerek yok. kaliteli/berrak ses ve bass alayım yeter. yalnız bütçem fazla yok. bildiğim kadarıyla hertz ve massive'ler epey pahalı ancak öteki parçalarda aradığım kaliteli sesi bulamazsam son çare hepsini massive taktıracağım.
-Kamosonic Q15 2000 Watt 5 Kanal veya EDİSON ED-605D 5 KANAL 3400WATT
ön kapılar component olacak:
-JBL GTO 6508 16 CM veya SOUNDSTREAM PCC6N veya Massive cv6
pandizota oval hopörlör:
-JBL GTO 938 6x9 veya PIONEER TS-A6975S 500 W veya Massive m6b midrange düşünüyorum.
bağlantılar için:
-WONDEX TD-22 TETİKLEMELİ DECK ÇEVİRİCİ veya FORWELL AXHL 3 TETİKLEMELİ DECK ÇEVİRİCİ
-EDİSON KİT4 8GA ANFİ TESİSAT KABLO SETİ veya CADENCE KİT8 8GA PROFESYONEL ANFİ KABLO SETİ
etiketçi değilim. arabayı sallamasına da gerek yok. kaliteli/berrak ses ve bass alayım yeter. yalnız bütçem fazla yok. bildiğim kadarıyla hertz ve massive'ler epey pahalı ancak öteki parçalarda aradığım kaliteli sesi bulamazsam son çare hepsini massive taktıracağım.