Seyir halindeyken aniden stop etme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibouzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sabah arabaya bindim marşa bastım çalışıp stop ediyo ayağımı gazdan çekmezsem sıkıntı yok ama gazdan çekince stop ediyo. krank mili sensörüde değildir dimi. servis rolante valfi dedi. krank mili sensörü olmasın dedim değil dedi olsa arıza gösterir dedi. valfinkide düzensiz çalışma gösteriyormuş. ondan yapıyodur dedi. sizce ne olabilir

eger gazdan ayagınızı cekınce stop edıyorsa ustanın dedıgı gıbı rolantı valfıdır hocam krank sensoru anıden durmasına neden olur 80 90 farketmez bı anda stop eder araba hocam

bu sabah arabaya bindim marşa bastım çalışıp stop ediyo ayağımı gazdan çekmezsem sıkıntı yok ama gazdan çekince stop ediyo. krank mili sensörüde değildir dimi. servis rolante valfi dedi. krank mili sensörü olmasın dedim değil dedi olsa arıza gösterir dedi. valfinkide düzensiz çalışma gösteriyormuş. ondan yapıyodur dedi. sizce ne olabilir
Hocam bende de olmuştu map sensörü dediler hafta sonu aldık yine yaptı. Sensör elimde kaldı hatta sitede satılığa çıkardım.
Ben kelebek temizliği yaptırıp contasını değiştirdik 2 gündür maşallah bişey yok. sadece devir 7 de çalışırken 9-10 gibi rolantide oluyor o da zamanla alışır dedi.
Bak eğer map sensörün arızalı ise sana göndereyim parçayı. Değilse kelebek temizliği +contaları.

araç 2001 model 1.6 16 v. yaklaşık 10 gündür araç seyir halinde stop ediyordu. bazen stoptan sonra 15-20 dk çalışmıyordu. sonra marşa basınca alıyordu. 3 gün önce krank sensörünü değiştirttim(50 tl krank sensörü, 30 tl işçilik) hiç sıkıntı kalmadı.

Kardeş senden işçilik çok almışlar. Kabloları ile mi değiştirdin yoksa sadece krank sensörü mü? Kışın benim çalışmamıştı araç ben kendim söküp temizledim düzeldi. 2 tane vida tutuyor zaten.

sanırsam kablosunuda degıstırmısler

Hocam bende de olmuştu map sensörü dediler hafta sonu aldık yine yaptı. Sensör elimde kaldı hatta sitede satılığa çıkardım.
Ben kelebek temizliği yaptırıp contasını değiştirdik 2 gündür maşallah bişey yok. sadece devir 7 de çalışırken 9-10 gibi rolantide oluyor o da zamanla alışır dedi.
Bak eğer map sensörün arızalı ise sana göndereyim parçayı. Değilse kelebek temizliği +contaları.

Ben yeni conta ve temizliğini yaptırdım. rolantem düşmeye başladıydı. değişince göreceğiz.

eger gazdan ayagınızı cekınce stop edıyorsa ustanın dedıgı gıbı rolantı valfıdır hocam krank sensoru anıden durmasına neden olur 80 90 farketmez bı anda stop eder araba hocam

sabah marşa bastım çalıştı ama hemen stop etti ayağımı gazdan kaldırmadığım sürece sıkıntısı yok. geçen hafta yolda giderkende aniden stop ettiydi seyir halinde. onuda dedim servise rolante valfinden dedi. krank mili sensörü olsa arıza okurduk bilgisayarda test ettik rolante valfin düzgün çalışmıyo. orjinal olmadığı için sıkıntılı dediler.

aynen hocam ondan kaynaklı

düzelcek inşallah cumartesi günü

İnş. Düzelir benim araçda da rölantide sıkıntı var rölanti valfını temizlettim biraz iyi ama yine yapıyor usta dedi bir daha yaparsa getir kelebeği temizleyelim çalışmaktan götüremedim sizce neden yapar rölanti tutarsızlığı,

Geri