Seyir halindeyken aniden stop etme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibouzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeş ne değiştirdiler komple boğaz kelebeği mi yoksa sadece rolanti valfimi?
Birde 8-10 gün bekledikten sonra dene. Benim rolanti 10. gün tekrar nüksetti. Dün denedim bişey olmadı. Arada yaptı.
İlerleyen zamanlarda inşallah yapmaz
yok sadece rolante valfi değişti birde valfe takılan soketin kabloları tamir edildi. şimdi sıkınıtı yok bakalım

yok sadece rolante valfi değişti birde valfe takılan soketin kabloları tamir edildi. şimdi sıkınıtı yok bakalım

Kablolarda tamir derken deforme mi oluyormus. Bende kontrol edeceğim de o yüzden soruyorum

Sorununuz tekrarlarsa buraya yazarsanız sevinirim. En azından parça değişimlerinde düzelmeyen sorunları kablolarda ararız.

arkadaşlar dilimi ısırayım 1 ay oldu arabada hiçbir problem yok çok şükür. geçen haftada gazın ayarını yaptırdım tık yok şuanda. aracımın maşallahı var

arakadaşlar bişey sorucam sizlere benim araçta vites değiştirirken sanki şanzumanın civataları gevşekmiş gibi ses yapıyor. ustaya gösterdim takozumu patlak diye yok bişey normal diyor. ama araç rolantede çalışırken şakırtı şukurtu yapıyor.
gazcıdayken ustaya dedim bor katkılardan at ses kesilir dedi. sizce atayımmı kararsızım

Katki atma kardeş.
Düzgün arabaya ilerde zarar veriyormuş forumlarda araştirdim ve çoğu insan muzdarip.
Motorun kötü ise at.

Motorum kötü değil çekişi ii
sıkıntısı yok

evet benziyo

Geri