Shell mi tövbe !

FreeCaptiv3

Onur DİKEL,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dün akşam Bolayır karşısındaki Shell şubesine otogaz almaya girdim. Pompanın önüne yanaştım fakat kimse gelmedi. Hemen arkamdan yabancı plaka bir araç geldi. Onun yanaştığı pompanın başında en az 3 pompacı olamsına rağmen benimle ilgilenen biri yoktu. El ettim bağırdım. Bunu gören pompacılar sadece gülümsedi. Yaklaşık 10 dk bekledim. En sonunda bir tanesi teşrif etti ve geldi. Fakat ben çoktan vazgeçtim. Camı açtım ve dedim ki. "Yabancıların parası daha değerli galiba. Bundan sonra sizden yakıt almam ve aldırtmam." Adam sesini çıkarmadı. Bastım gittim. Opetten aldım. Shell benim için bitmiştir. Az önce de şikayet postamı attım. Bakalım ne olacak.

Tamam da bunun Shell ile ne alakası var? Bu ordaki pompacıların ayıbı... Bende başlıktan sandım ki yakıtta filan bir kusur var.

Münferit olayları genelleştirmesek daha iyi olur sanırım.

Bende sürekli shell den alırım yakıt, daha böyle bir durumla karşılaşmadım

Hizmet ile bir sıkıntı var. Geçen bir arkadaşıma Bosch car service yamuk yaptı. Genel merkeze bir mail. Sonra anlaştılar. Böyle durumlarda hata yapan şube savunma yapmak zorunda. Para kazanıyorsa hizmet vermek zorunda. Bilmem anlatabildim mi ?

Biraz görgüsüz pompacıların aptallığı olmuş , ben bugüne kadar hiç bir markada böyle bir sorunla karşılaşmadım .

Benim gittiğim Butun Shelller hatta butun petroller diyeym hemen damlarlar sana dek gelms

Sorma gökhan abi. Acelemiz vardı. Aksilik işte ama acayip sinir oldum

Firma ismini 2 salak pompacı yüzünden karalaman hoş olmamış kardeşim,olası bir davada haksız duruma düşebilirsin...:eyv

Shell en güvendiğiim markadır. Bu durum shellin değil çalışanların ayıbıdır. Kendileri kaybetti.

Haklısınız ama kin değil mi bir daha shellden akaryakıt almayı düşünmüyorum. İnsanı köpek yerine koydular resmen

Geri