Shift-Vites Değişim Göstergesi Çalışan Kangoo'lar...

shift isigi gostergenin neresinde kaliyo acaba///qw

Fap var shift göstergesine her zaman uyarım Eco2 yazısı yok araç 2012 model ilk aldığımda 2000 kmde ölçüm yapmıştım şehiriçinde 5,5litre/100km km başına 0,26 krş gibi bi değer çıkmıştı. Ancak rodajdan sonra yakıt düşüyormuş şimdi ölçüm yapıcam bakalım nasıl bir değer çıkacak.

shift isigi gostergenin neresinde kaliyo acaba///qw
Kırmızı işaretli yerlerde aşağı ve yukarı oklar yanıyor ve vites sembolü çıkıyor.
Yanarken fotoğrafını çekmeye çalışırım kardeşim...

shift.kangoo.webp

Kırmızı işaretli yerlerde aşağı ve yukarı oklar yanıyor ve vites sembolü çıkıyor.
Yanarken fotoğrafını çekmeye çalışırım kardeşim...

shift.kangoo.webp

tesekkur ederım yanarken kı resımını beklıyorum o zaman...

Yemişim shiftini mhiftini modundayım, chip de yok :D ekonomi yapacaksam 5,5 - 6,5 arasında gidip gelir, değişir performans lazımsa 8,1 - 8,5 arasında değişir 9,5 ları da görmüşlüğüm vardır hehe

kangoo.shift1.webp

kangoo.shift2.webp

Eco2 yazısı CO2 değeri 140gr altı tüm renaultlarda yazar :eyv

105hp olanlar 146 gr olduğundan onlarda yazmaz :)

2011 model 105hp 6 ileri chip e gerek yok :)
Shift yok ancak resimdeki 2200 devirde artır 1200 de düşür uyarılarına daha önce shift durumları verildiğinden bende uymaya çalışıyorum ancak daha önce verilirken yokuşlarda 2500 e yakın yukarı ikaz verdiğini de yazmışlardı.

Çok düşük devirde değişim daha çok yaktırıyor daha önce paylaşılmıştı ;
Niye 90 la giderken 6.vites kullanmıyorsun diye USTA sormuştu :) Arkadaşta daha çok yaktığını yazmıştı örneğin 6.vites 110 -6.vites 90-100 den daha az yakıyor.

Aslında az yakma gazı yüklenerek değil yavaş basarak hızlanmaktan geçiyor ışıkta herkesin gerisinde kalıyosunuz ani hızlanma ve gereksiz frenlemeler çok yaktırıyor.

Ortalamam 5.5lt düşürülebilir :eyv diğer 85 lik olanda da 5.5lt ancak o dikkatsiz kullanımda bile 5.5 lt civarı yakıyor

Geri