SIE'de Burdaa =))

imaparatoR-9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Abimin TSI Golf alacağım Renault arabamı sözlerinden sonra sen gel Renault 1.4 TCe modeline bir bak sonra bir daha karar verirsin dedim Megane III 1.4 TCe'ye bindikten sonra son sözü Golf bunun yanında halt yemiş oldu :) ve kendisi de 2011 model bi Megane III sahibi olarak Renault ailesine katıldı :eyv
Araca yapılanlar:
Ön kapı ve Ön cam 1/b Lumar film (arkalar orj. renkli)
App plaka
İpod bağlantısı

Allah cümlemize kazasız belasız günler nasib etsin... Maaşallahı ihmal etmeyelim :eyv
Photo By. Kaan Öztürk

Maşallah,ikinizde kazasız belasız kullanın kardeşim...:eyv

Teşekkür ederim Mustafa hocam MeGGy* kardeşliğine devam ;)

Plakadan atarlı.:DMaşAllah ikisinede kazasız belasız.:eyv

Amin cümlemize
Plaka popüler yaa yolda görenler korna filan yapıyor hatta bi scirocco'cu 700 tl plakayı devretme teklifinde bulundu kabul etmedik :)

Amin cümlemize
Plaka popüler yaa yolda görenler korna filan yapıyor hatta bi scirocco'cu 700 tl plakayı devretme teklifinde bulundu kabul etmedik :)

kazasız belasız kullansın güzel günlerde, rfc ye de hoş gelmiş :eyv ben başlığı görünce almanya'dan bir bayan sandım ama yanlış anlamayın sie almanca she yani bayan için o demek :) bazen farklı korna da yapılabilir o yüzden :)

maşallah hayırlı olsun

maasallah...

Maşallah kazasız belasız :) Beşiktaş baskı bi app yapılırsa çok daha güzel gösterir. Güzelmiş plaka :)

Sony Xperia S teklif ediyorum Fatih abi plakaya 1.5 seneden fazla garantili :D :D

Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)

Geri