Sıfır Araç Terciğim DUSTER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TATAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TATAR

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar megane 2 mi sattım perşembe günü bugünde sıfır Dacia duster laurette
1.5 110 hp look paket+deri direksiyon ve vites topuzu+park sensörü +dacia media nav +hız sabitleyici+metalik renk bir araç aldım inşallah Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip eder
2vGv4d.webp

Son düzenleme:
Hayirli ugurlu olsun cok guzel masallah

Allah razı olsun çok sağol

Keyifli bir araç, geçenlerde 4x4 modelini kullanmıştım, çok seri hızlanıyor, cam açma düğmeleri ve ayna kumandası dışında ergonomik kusuru yok gibi, kazasız belasız kullan kardeşim...

Çok sağolun bu gün yaklaşık 50 km test aracını kullandıktan sonra almaya karar verdim gerçekten çok seri ve yere sağlam basıyor Kısmetse pazartesi akşamı teslim alacam

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun yeni aracın. Bende geçen hafta fiyat almıştım look paket için. Renk olarak beyazı tercih etmiştim ben. Ne kadara mal oldu sorması ayıptır?

Güle güle kullan, Allah kaza ve bela göstermesin inşallah.

​Aracın hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin ptesi fotoğrafları bekliyoruz inşallah

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun yeni aracın. Bende geçen hafta fiyat almıştım look paket için. Renk olarak beyazı tercih etmiştim ben. Ne kadara mal oldu sorması ayıptır?

Güle güle kullan, Allah kaza ve bela göstermesin inşallah.
ALLAH razı olsun 60150 liste fiyatı vardı ama satıştaki arkadaş en son 58900 e bıraktı Renk füme zaten benim istediğim donanımda araç ellerinde yoktu bende resimdeki aracı Show room daydı 2 ay beklememek için Full donanımlısını almak zorunda kaldım İnşallah pişman olmayız ALLAH utandırmasın

Son düzenleme:
İyi günlerde kullanın

Geri