Merhabalar ben Kasım sonunda bir kadjar siparişi verdim(ankara azizoğlundan) siparişimi verdiğim de fabrikaya sipariş verilen bir aracımız var şu şu özelliklerde uygun mu denildi biz de bize uyar onu alalım dedik. Sonra Aralık başında aracınız geldi şu an iniyor yarın akşam 4 ten sonra gelin aracınızı alın dediler.Ben de almaya gittim.(halbuki aslında araç çok önce Ankara'ya gelmiş)Allah şahit ya aklıma gelmişti kendi kendime "Ercan bence sen arabadan anlayan birini yanına al arabaya baktır" dedim ama sonra vazgeçtim. Aracı bana direk içini tanıtarak başladılar ve ben de sıfır araba almanın heyecanı ile dışına bakmadım. Ertesi gün eşim araç kaportasının her tarafında sarı lekeler olduğunu söyledi, ben de üzerinde durmadım kirdir dedim geçiştirdim. Birkaç gün sonra yıkadığımda gördüm ki o sarı lekeler kir değil. Azizoğlu'na gittiğim de bizden kaynaklı değil falan filan uzatmaya gerek yok kabul etmediler.Ama arabanın her yerinde olan o lekelerin hidrolik yağı olduğu anlaşıldı.Yani benim yapmam imkansız.Ben de mahkemeye verdim bakalım ne çıkacak.İşin özü diyeceğim o ki:
Sıfır araç alırken 50-100 liradan kaçmayın mutlaka yanınıza anlayan birini alın ve arabanın her yerine baktırın, sıfır araba alıyorum olur mu öyle şey demeyin sonra çok üzülürsünüz uğrasırsınız.
Sıfır araç alırken 50-100 liradan kaçmayın mutlaka yanınıza anlayan birini alın ve arabanın her yerine baktırın, sıfır araba alıyorum olur mu öyle şey demeyin sonra çok üzülürsünüz uğrasırsınız.