2017 dizel manueli satın aldım. Clio 4 ten sonra bildiğin takoz gibi geldi araç. Motor performansı hakkında konuşmak için daha erken kitabında da gerçek performans 6000 km den sonra belli olur diyor. Bugüne kadar hep 1.5 dizel kullandım . Bakalım bekleyip göreceğiz.
Direksiyon düşük hızlarda sert , park etmek çok zor . Direksiyon hidrolik ama elektrik takviyesi yokmuş. Zaten bi şey eksik belli ediyor. Yüksek hızlarda da direksiyon hafifliyor . Bu hiç güven duygusu vermiyor . Sevmedim...
Süspansiyonları beğendim . Tümsek çukur geçişleri beni rahatsız etmedi. Araç zaten yerden yüksek en büyük avantajı bu.
Aracı alırken mutlimedia sistemi de almıştım 2000 küsür liraya. Clio 4 ten mediaNav alışkınım . Görsellerde de hep media nav vardı. Fakat arac tesliminde navitech marka multimedia sistemle geldi.
-Sorun etmedim işimi görsün dedim . Fakat aman diyeyim size 2 gün uğraştım geri vermek için . Radyo parazitli çekiyor rahatsız edici şekilde
-Servis topu navitech e atıyor navitech onlara.Uzun uğraşlardan sonra Ürün yenisi ile değiştirildi. Aynı problem devam etti daha sonra anten değiştirildi sorun devam etti. Orijinal teyp takıldı radyo düzeldiği gibi ses kaliteside arttı . Yani cihazın ses çıkışlarıda berbatmış. Markayı (Navitech) kötülemek istemiyorum ama kötü işte ... Şimdilik bu kadar bi şeyler oldukça yazarım artık...
navitech nx 239r model