Sileceklerin gicirt ses çikarmasi - sesi önleme !

34ZE05

Zafer ERDOĞAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
HAYIRLI SABAHLAR ;

SİLECEKLER SES ÇIKARMAYA BAŞLAMIŞTI BENDE DÜN AKŞAM GİTTİM SİLECEKLERİ DEĞİŞTİRTTİM. YENİ SİLECEKLERİ TAKTI ADAM, BURAYA KADAR GÜZEL AMMAA :/ BEN SİLECEKLERDEN SES ÇIKMAZ DİYE UMUT EDİYORDUM AMA MALESEF ESKİ SİLECEKLERDEN DAHA FAZLA SES ÇIKARMAYA BAŞLADI. ADAMDA GÜZEL SİLİYOR SES GİDER BİRAZ KULLANIN DEDİ AMA HİÇ SANMIYORUM SESİN KESİLCEĞİNİ.

- FARKLI BİRŞEYMİ VAR ACABA ?
- SESİ KESEBİLMEM KONUSUNDA ÖNERİSİ OLAN VARMI ? hımm

silecek kolu yamuk olabilir. Onu bi ayarlattirin.pense ile duzeltiyorlar

Aykut Bey merhaba;

Benim yapabilceğim birşey mi acaba ayarlamayı neye göre yapıyorlar bilgi verebilirmisiniz ?

bende deiştirdim yakın zamanda yeni olmasına rağmen tepe noktasına yaklaşınca bazen hafif sürtme sesi geliyor. Çıkanla parçacıdan aldığım aynı markaydı. Yapılabileceklere gelirsek:
1- aykut arkadaşımızın dediği gibi eğilme olabilir
2- silecek orjinal olmayabilir (orjinal adıyla sahteside mevcut)
3- rafta çok yıllar beklemiş ve sertleşmiş olabilir

orjinalmi aldınız, üretim tarihi yazıyormuydu

Ayni olay benim basima geldi orjinal silecekler ses yapiyordu gittim muz tipi aldim yine ses yaptilar... Gidip valeo aldim 4 aydir tel gicirti yok muz tipi 10 lira ama bes para etmez valeo 20 lira

Taylan Bey;

Eskisini çıkardı yeni getirdi kutudan çıkardı taktı ama orjinal değildir diye düşünüyorum pek dikkat etmedim. O an için kafamda değiştirince ses yapmaz düşüncesi mevcuttu sadece. Akşam eğilme mevzusuna bakıcan bakalım ne çıkıcak olmazsa gidiep tekrardan baktırcam.

Gökhan bey ;

20 Lira verdim bunlarada zaten. Bakıcam artık çünkü çok rahatsız oldum sesten.

Teşekkürler.

Sileceklerle alakası yoktur onun bended bir aynı sorun vardı silecek vidalarinin arasını iyice yaglayin gecer

Zamanla silecek kolları bozuluyor. Onları değiştirmeniz sorunu çözecektir...
Kollar bozulduğunda silgeç , ya fazla basıyor yada tam bastırmıyor vsvs

Müsait bir zamanda tekrardan baktırcam artık tabiki işten ne kadar fırsat bulursam :) Durumu tekrardan paylaşırım. Herkese teşekkür ederim.

10 liraya silecek alınmaz bilginiz olsun... ayrıyetten beklemiş silecek de olabilir silecek koluda eğilmiş olabilir arkadaşlarımız hepsini söylemiş zaten sağolsunlar.

Geri