- Konuyu Başlatan
200 metre:aytuğ:aytuğ:aytuğDedenlerle aranızda kaç km varki?Bak çözecem ben bu işi koydum kafayaroadfox

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
200 metre:aytuğ:aytuğ:aytuğDedenlerle aranızda kaç km varki?Bak çözecem ben bu işi koydum kafayaroadfox
köyde 3 G de yok :S
Bu kadar basit işte :aytuğ:aytuğ:aytuğ+ niye inat ettin bilemiyorum ı-phone diye ama bu sayede oda wireless'i yakalar al sana full internet işte:tony
:aytuğDur Gökhan emmi hala ikna olmadı sen hatta kalSen çözeriz bu işi deyince araştırmak aklıma geldi yoksa PCyi kapatıp uyuyacaktım![]()
coook sagol sımdı bu alet aldıgı virellesi yayınını guclendırerek bıdahamı yayınlıyor ?o zaman şu aleti alıp dedenlerler ortak kullanabilirsin.
hem bilgisayarın internete bağlanır hem wifi yayının olur:
Tp-Link TL-WR720N 150 Mbps Dahili Antenli 2 Portlu Kablosuz N Router - Bilgisayar - Hepsiburada.com
ürünü örnek olsun diye yolladım. yorumlardan ve biraz araştırarak iyi bi şey bulabilirsn![]()
oldum oldum dur ben ınternetı kapattırıp bu zımbırtıdan alıyorum dedemlern kotalı neti sınırsız oluyor ohh miss:aytuğDur Gökhan emmi hala ikna olmadı sen hatta kal
coook sagol sımdı bu alet aldıgı virellesi yayınını guclendırerek bıdahamı yayınlıyor ?
cok sagol walla 30 -30 paylasmak varken o kadar para adamı deli ediyorSen çözeriz bu işi deyince araştırmak aklıma geldi yoksa PCyi kapatıp uyuyacaktım![]()
hmmm yanı bı ınternetı ıkı tane modeme baglıcaz .. dogrumudur ?hayır. kablolu interneti 2port+wifi ye çeviriyor.
senin dediğin işi yapan cihazların adı access point. o sanırım işini görmez dedenlerle senin evin tam ortasına kurmak gerekebilir hihi
o yüzden sen kablo çekme işine odaklan![]()