Sizce tampon boyanmalımı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alijii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alijii

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
tesekkurler

tesekkurler konu kılıthttp://bit.ly/c25MCx

Son düzenleme:
Kaskon varsa ver hepsini halletsin tamponuda değiştirt derim.

Foto olsaydı daha iyi fikir verirdik.

Gözünüze çok batıyosa yaptırın eğer sürtünme izleri pasta cila ile çıkıcaksa çkartın resmi görsek daha çok yardımcı oluruz aslında

tmm foto ekledım .

tampon boyansada degişsede önemli degil cünkü boyandıgında makina vurdugunda boyalıp olup olmadıgını anlamaz kimse. ama bagaj kapatına boya vurunca anlasılır. o yüzden ister degiştirin ister boyatın sıkıntı degil hangisi daha işinize geliyorsa :) ben olsam degiştiririm..

Nasıl anlasılmıyor boyandıgı ve servıste kac gunde degıstırılır ?

Nasıl anlasılmıyor boyandıgı ve servıste kac gunde degıstırılır ?

tampon plastik oldugundan anlasılmaz. ancak kaskonun kaydına girince anlasılır baskada anlasılmaz. plastik hiç bi parca boyansa anlasılmaz unutmayın bunu. servisin elindeki yedek parcaya baglı benim arka tampon degişti arkadan carpmıslardı. 3 gün serviste kaldı araba. tampon bursadan geldi boyandı ve takıldı. yani servisin elinde yedek parcada varsa 1 gün icinde yaparlar ama olcagını sanmıyorum o yüzden 2 3 gün felan beklersiniz.

tesekkurler ozmn bı ara degıstırım acelesı hyok sımdılık bagaj kapagına ne yapayım? o ılk halı pasta cıla ıle hıcbır ız kalmadı az bırsey gocuk dıkkatlı bakmayınca bellı olmuyor ?

tesekkurler ozmn bı ara degıstırım acelesı hyok sımdılık bagaj kapagına ne yapayım? o ılk halı pasta cıla ıle hıcbır ız kalmadı az bırsey gocuk dıkkatlı bakmayınca bellı olmuyor ?

bence hiç elletmeyin belli olmuyorsa boyatmayın. cünkü boya takıntılıları parayı cok fena kırar boya var arabanda diye :eyv bagaj kapagını ellemeyin derim kalsın öyle tamponla stopu halledin yeter :eyv

Kasko o kadar hasar için değişmez bagajı ve o kadar hasar için kasko bozmaya değmez bence resimlerini saklayıp boyatın ..

Geri