Sizce yaptırıyımmı ?

Temmuz.DC

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Beyler sabah 7 sularında tuzla merkezde bi kaza yaptım, bi inşaat alanı önünde tır bana sol arkadan vurdu bende de hafif sürat vardı o vurunca savrulup spin attım önce trafik işaretine sonra sonra agaça çarpıp durabildim, bikaç arkadaşım perte çıkar parasıyla yenisini al diyo siz ne düşünüyosunuz ?

2Z57rL.jpg

ZdJNEg.jpg

l19YWB.jpg
o79QkQ.jpg

VY6pMy.jpg

sol arka çamurluk ve sol arka kapı
sağ arka çamurluk ve sağ arka kapı
ön tekerler ve jantlar
ön tampon ve kaporta

hasarlar genel olarak bunlar yorumlarınızı bekliyorum
Araç
2013 Clio 4 Icon 1.5 dCi 90bg :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
geçmiş olsun Allah beterinden korusun Bence perte cikmaz araciniz o yuzden yapilir ha perte cikarsada yenisini alin yaptirmayin

Son düzenleme:
gecmış olsun, allah beterinde korusun...
bence bu arac perde cıkmaz, expertiz raporuda onemli, hava yastıkları patladı mı acaba???

gecmış olsun, allah beterinde korusun...
bence bu arac perde cıkmaz, expertiz raporuda onemli, hava yastıkları patladı mı acaba???

yok hava yastıkları patlamadı, teşekkürler amin

Geçmiş olsun. ALLAH Beterinden korusun. Yeni Avm inşaatının olduğu yer sanırım.Kamyon sola dönmeye çalışırken mi çarptı.Yoksa dönünce mi o şekilde durdu araç.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.Bu araç perte çıkmaz.

Pert olayı olmaz Allah beterinden korusun

Perte çıkartmalık bir hasar yok bence..

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin,perte çıkmayacağını dostlar belirtmiş zaten.

Geçmiş olsun, perte çıkması için inceleniyor ve ona göre karar veriliyor bildiğim kadarıyla. Perte çıkacak kadar hasar yok gibi, hava yastıkları da açılmamış. Büyük ihtimal yaptırmak durumunda kalırsınız. Allah daha beterinden korusun..

Geri