Şoför mahalinden su alması ?

Doqukan91

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi forumlar..

Aracım, debriyaj-fren-gaz bölmesinin orda tıpa gibi bişey var onun az üstünden su alıyor baya bi ıslaklık oluyor yüzeyde. Hemde öyle böyle değil yani su birikintisi bile oluyor. Krikoyla aracı kaldırıp altınada baktım aracın orada bişey görünmüyor.

Daha önce böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu?

Aracın ön kısmında camın altında bulunan haznedeki suyu tahliye eden kanalları kontrol edin

tıkalı olma ihtimalinden dolayımı ?

tıkalı olma ihtimalinden dolayımı ?
Zamanla çamur vb birikim yapıyor. Tahliye tam olarak gerçekleşemiyor. Bu yüzden olabilir

Evet olabilir, gündüz bi el atayım görünürde bi tıkanıklık yok ama dikkatli incelemem lazım

su alma illeti felaket inşallah çözersin :)

su alma illeti felaket inşallah çözersin :)

inşallah yaa yoksa bu gidişle araba çürüyecek asfalta oturacaz :)

benim clio sağ tarafa su alıyodu bu gün itibari ile çözdüm. bi kere bütün giderler tıkalıydı 2.si kaleriferin ordan alıyodu ısıya dahanıklı silikonla silikonladım giderlerde temizlendi tahminim artık su aLmıyacağı yönünde %80 :D

benim clio sağ tarafa su alıyodu bu gün itibari ile çözdüm. bi kere bütün giderler tıkalıydı 2.si kaleriferin ordan alıyodu ısıya dahanıklı silikonla silikonladım giderlerde temizlendi tahminim artık su aLmıyacağı yönünde %80 :D

Sen yapcağını yapmışsın büyük ihtimal sorunun kesilecektir kısa zamanda anlarsın zaten :) eskiden göl gibi olmuyordu bu sefer çok oldu bir buçuk su bardağı birikinti oluştu :D

Geri