ŞOK ŞOK ŞOK.... Extremecan YOL BİLGİSAYARI aktif edildi

Gösterge tablom şoyle;

Ustanın dediği gibi tanıdık bi yer olmalı yoksa zor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göstergendeki yol bilgisayarı aktif ediliyor lakin yetkili servisler buna yanaşmıyor, tanıdık bir servis ve cotech bulman lazım...
sayın çok değerli USTA,
yardımlarınızı bekliyorum, istanbul kartal'dayım. Saygilar 😊

Benim gostege tablosu ile sendekinde fark var bnm mazot göstergesi asagida tam ordaki ekranın resmini yakından ceksene içindeki yolbilsayari ibareleri var mı görebiliriz ben yandan açılı bakınca görüyordum

Çağatay İzmirdeyim sana sorum olacaktı ilkleri sen gerçekleştiriyosun :)

Pc de çalıştırıp araca bağlanacağımız program var mı birde soket şeması. Varsa gönderirmisin.Bende şu beyine bağlanayım :)

Çağatay İzmirdeyim sana sorum olacaktı ilkleri sen gerçekleştiriyosun :)

Pc de çalıştırıp araca bağlanacağımız program var mı birde soket şeması. Varsa gönderirmisin.Bende şu beyine bağlanayım :)
cruise controlun şeması aşağıdakiler var renault diyalogs soruyorsaniz o bende yok

c41474c6e4bf04c724c15edc1fdc2dec.jpg

fb9e0a8336ebe3a4ee6fef9b1579eedc.jpg

Son düzenleme:
Cruise control şeması değil odb2 şeması sormuştum teşekkürler ancak gerek yokmuş cihazda lazım.aliexpress de set olarak renault can clip 109$ v143 versiyonu 126$ v145 versiyonu var.

Öncesinde mais müşteri hizmetlerine talepte bulunucam.Servis modelde özellik yoksa yayılır diye açmıyor yoksa arkadaşlar yardımcı olacaklar.Biz kullanıcılar maise durumu şikayet edelim zaten yenilerin tümünde standart , versiyon fark etmiyor hepsinde var, servislere talepte bulunanlara açmaları için maise mail atıcam.

1dk lık iş ama uğraştırıyolar ..

En son çıkan v145

hayırlı olsun. benim 2011 multix ext. 105 BG 6 ileri vites var. Göstergede toplam km, Yağ değişim kmsi ve kısa(ara) km var. Samsunda yol bilgisayarını aktif edebileceğim yer var mı?.

Geri