ŞOK ŞOK ŞOK.... Extremecan YOL BİLGİSAYARI aktif edildi

Hayırlı olsun Çağatay kardeşim:eyv

Hayırlı olsun Çağatay kardeşim:eyv

Eywallah

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Güle güle kullan güzel bir özelliği aktif etmişsin.
Bizdeki privilege kangooda bazen yol bilgisayarında mesaj yok ibaresi çıkıyor peki böyle bir şeyle karşılaşan varmı?

O ibare arasıra ben de de çıkıyor sonra kendiliğinden gidiyor

- Maşallah :)

O ibare arasıra ben de de çıkıyor sonra kendiliğinden gidiyor

Aynen kardeşim her zaman yok arada çıkıyor.İlk basışta mesaj yok diyor sonra devam edince gösteriyor diğer menüleri.Nedir anlayamadım

Aynen kardeşim her zaman yok arada çıkıyor.İlk basışta mesaj yok diyor sonra devam edince gösteriyor diğer menüleri.Nedir anlayamadım

herhangi bi arıza veya bilgilendirme msjı olmadığını belirtiyor.

Hayırlı olsun.Peki ben izmirdeyim nasıl aktif ettirebiliriz.Servise söylesek yapar mı ?? Muhtemelen pek yapmak istemezler.

Bunu aktif edebiliyorlarsa vites asistanınıda aktif edebiliyorlar mı? Vites artır ,vites düşür ledleri ??

Ancak yol bilgisayarı büyük eksiklikti çook iyi olmuş tek eksiğimiz hız sabitleyici kalıyor :)

Hayırlı olsun.Peki ben izmirdeyim nasıl aktif ettirebiliriz.Servise söylesek yapar mı ?? Muhtemelen pek yapmak istemezler.

Bunu aktif edebiliyorlarsa vites asistanınıda aktif edebiliyorlar mı? Vites artır ,vites düşür ledleri ??

Ancak yol bilgisayarı büyük eksiklikti çook iyi olmuş tek eksiğimiz hız sabitleyici kalıyor :)

Evet vites arttırma asistanı gibi bi sistemi aktif etme imkanımız varmı acaba

Denemek lazim bilgsyra bglayp

Simdi hocam serwse gttnde parametrelerdn gösterge tblosnun yolbgsyri acabiyosun',hiz sabitleme aciyosun kemer sesi kapatip acablysn,120kmh hzdan sonra sesli uyari acablysn.otomatik far acblysn hz sbtleme we otomatk far donanimsal oldgn icin skntıli orda bi serwste arkadjsm war irtbta gecp sna pm atacgm dgrli kangocu dostm

Geri