Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende arka stoplarda arada sırada çok az olmak üzere su olduğunu görüyorum ama çok önemsemedim açıkçası lambanın yanmasıyla ilgili bir problem olmadı şu ana kadar. Sizde lambada sorun hasar yaratacak bir durum varmı
Ben uğraşmadım 200 küsür para bayıldım sen uğraş 5 liraya hallet işte ne güzel nerden su girdiğinide bulmuşsun çatlak vs yoksa camı ısıtıcıyla vs sök silikonla geç baktın mahvettin zaten sıfırını alacaksın benim gibi çıkmacılar 300 tl dedi bana tek tarafına hemde
Bende arka stoplarda arada sırada çok az olmak üzere su olduğunu görüyorum ama çok önemsemedim açıkçası lambanın yanmasıyla ilgili bir problem olmadı şu ana kadar. Sizde lambada sorun hasar yaratacak bir durum varmı
Ben uğraşmadım 200 küsür para bayıldım sen uğraş 5 liraya hallet işte ne güzel nerden su girdiğinide bulmuşsun çatlak vs yoksa camı ısıtıcıyla vs sök silikonla geç baktın mahvettin zaten sıfırını alacaksın benim gibi çıkmacılar 300 tl dedi bana tek tarafına hemde
istanbul daysanız kartal sanayide uzman far diye bir yer var. ben dış farın tamirini yaptırdım su almıyor artık fiyat da 10-20 tl ..yarım saate hallettiler sagolsunlar.
Haftasonu farı söküp silikonla yapıştırma şansım oldu. Yalnız silikonu iyi yapamadım. Hava kabarcıkları kalınca dışardan biraz görünüyor. Olmazsa yazın tekrar söküp daha iyi yapmaya çalışırım.