Sol ön çamurluk montaj hatası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eubakay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eubakay

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 Eki 2016
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar merhaba,

aracımı alalı neredeyse 8 ay olacak. 2 gün önce kaportacı arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Aracımın sol ön çamurluğu nun biraz dışa doğru olduğunu söyledi. Gerçekten ogüne kadar hiç farketmemiştim ama şimdi sinirimi bozdu. Cumartesi servise götürdüm kesinlikle orjinal oynama falan olmadığını söyledi. Sökülsede düzelmeyeceğini parçanın plastik olduğu için üretim kaynaklı olduğunu söyledi. Geri tıpış tıpış çıktım geldim :)

Bunun haricinde yapılabilecek birşey varmı acaba?

İyi günler.
 
bir foto olsaydı daha detaylı yorum yapılabilirdi
 
Geçmiş olsun servis le konuşup parça değişimi isteyen bilirsiniz
 
Öyle şey olur mu? Diğer araçlarda yok ve sizin aracınızda var ise serviste bunu kabul ediyorsa o parça değiştirilir.Başka servise gidin ve parçayı değiştirsinler,olmaz diye birşey yok.Tabi gerçekten de dediğiniz gibiyse.Göz yanılması da olabilir.
 
garantisi var ise fabrika hatası diye değişim yapılabilir. Yoksa işinin ehli bir usta yoklaya yoklaya düzeltir. servisle uğraşmaya bak hocam
 
evet garantisi devam ediyor. Peki servise bunun değişimi için bastırsam herhangi bir şekilde arabanın tramer kaydına işler mi ? Akşam fotoğrafı çekip atıcam birde siz görürseniz ona göre gideyim servise tekrar.
 
Tramer kaydına kaza olmadığı sürece herhangi bir bilgi girişi olmaz hocam. Ayrıca o parça plastik olduğundan değişmiş olsa bile kompustestte bakılmıyor o kısma.

evet garantisi devam ediyor. Peki servise bunun değişimi için bastırsam herhangi bir şekilde arabanın tramer kaydına işler mi ? Akşam fotoğrafı çekip atıcam birde siz görürseniz ona göre gideyim servise tekrar.
 
Bastırın bastırın ,sessiz kalmayın.Sıkıntınızın çözülmemesi Renaultun değil, servisin işin üstüne düşmemesinden kaynaklanmakta.Kazadan dolayı tamir,değişim vs. olmadığı sürece tramerde görünmez.Sadece servis kayıtlarında görünecektir.İleride de aracınızı satacağınız kişi bu durumu sadece servisten öğrenebileceğinden dolayı ,serviste neden değiştiğini söyleyecektir.O yüzden takılmayın orasına gidin baskı yapın.

evet garantisi devam ediyor. Peki servise bunun değişimi için bastırsam herhangi bir şekilde arabanın tramer kaydına işler mi ? Akşam fotoğrafı çekip atıcam birde siz görürseniz ona göre gideyim servise tekrar.
 
Bana sorarsanız eğer aracın görüntüsünde bariz bir bozuklu yoksa hiç elletmeyin. ben diğer arkadaşların söylediklerine katılmıyorum, ben bir usta değilim ama ben bile çamurluğun değiştiğini veya sökülüp-takıldığını anlayabiliyorum, kaldı ki satacağınız zaman alan kişi de aracı gösterdiğinde bunu anlayacak bir şekilde ve alıcının midesi bulanabilir. evet araç tramer kayıtlarında kaza görünmez ama aracınızı sol ön çamurluk değişik diye satacaksınız unutmayın...
 
Geri
Üst