Sonradan katlanır ayna?

drmgedikbas

Mete Gedikbaş
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Capturun aynaları ile benziyorlar bence yetkili servisten 2 aracında yedek aynaları istenip kaportaya gelen kısımları kontrol edilmeli .
Bence uyar. Ama dediğim gibi servisin yedek parçacısından 2 ayna kontrol edilirse daha emin alınır.

V2g9Py.webpnY5Qj5.webp

Ekli dosyalar

• V2g9Py.webp
    V2g9Py.webp
    369.5 KB · Görüntüleme: 0
Aslında foruma üye olan cotech arkadaş düzenli girebilse cevabımızı alırdık

Aslında foruma üye olan cotech arkadaş düzenli girebilse cevabımızı alırdık
Doğru söz haklısın. Ama kadirin dediği gibi iki aracın aynalarını kesinlikle öğren uyumluluğunu :eyv

Aynaların aynı olduğunu biliyorum ama yinede kesin olduğunu öğrenmek için servisi aramak gerekiyor...

İnanlar servisi arasam bilgi verirler mi abi? Tahmini maliyet olabilirlik filan gibi. Allah nasip ederse en az 1.5 yıl daha beraberiz Capturumla keyfime göre yapmak istiyorum

Ararsan bilgi verirler kardeşim, forumdan olduğunu belirt görüştüğünde...

blidiğim kadari ile uyuyor bende clio için elektrikli ayna bakıyorum ayna modli olarak hem captur hem clio olarak aratıyoruz

Ararsan bilgi verirler kardeşim, forumdan olduğunu belirt görüştüğünde...

EyvAllah abi. Yarın arayacam ilk iş olarak. İnşAllah yakın zamanda istanbula gelebilirsem capturla beraber bi sefer düzenleyelim abi servise müsait olursan :-)

Hocam Aracinda İçerden Manuel Katlama Mevcut İse Bunu Elektrikçine Yaptirtabilirsin.. Ayrica Bir Ayna Almana Gerek Yok :eyv :eyv

Geri