Kardeşim 625 kg. yükü broadway e attım görsen bayılırdın. bu araçlar pıstıkça daha şık duruyo 2 boy daha kes süper olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4,5 cm indi fazlası zarar sekmeye filan başlayacak bu sefer şuan tam tadında oldu Arada bir köye gidiyorum daha indirirsem sürter büyük ihtimalKardeşim 625 kg. yükü broadway e attım görsen bayılırdın. bu araçlar pıstıkça daha şık duruyo 2 boy daha kes süper olur
Önceki gün 1 bakla ısıtmıştık yayları istemeyerek de olsa
bugün 1buçuk bakla kesildi 4,5 cm civarı alçaldı.
Arkadaşı illa ısıtalım dedi 1 bakla ısıttı düşme olmadıŞimdi önce bir baklayı ısıtıp, o halde mi 1,5 bakla kestirdin yayı kardeşim.. benim arabanın önüde çok yüksek. bende senin gibi fazla olmasın istiyorum da..
Eyvallah kardeşim, çok teşekkür ederim.Arkadaşı illa ısıtalım dedi 1 bakla ısıttı düşme olmadı
sonra ısıttığı baklayla beraber 1,5 kestik , ısıtmayı filan karıştırma 1 veya 1,5 nasıl istiyosan kestir sadece
İsitma olayini aciklarmisiniz. Gorevi ne nasil oluyor.
Kardeşim 625 kg. yükü broadway e attım görsen bayılırdın. bu araçlar pıstıkça daha şık duruyo 2 boy daha kes süper olur