Soundmagus Sm 103 13 Cm Component Takım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

derici

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Soundmagus Sm 103 13 Cm Component Takımı clio 4 ün arka ve ön kapılarına takmak istiyorum. montajında,yuvaya oturmasında sorun yaşarmıyım?

Soundmagus Sm 103 13 Cm Component Takımı clio 4 ün arka ve ön kapılarına takmak istiyorum. montajında,yuvaya oturmasında sorun yaşarmıyım?

Kardeş bu sorunun cevabını burası nerden bilsin? Gidip alacağın yere sormanda fayda var...

kardeş önlere 16 cm'e kadar takabilirsin fakat işlem yapılması gerekiyor ( mdf'den kasnak yapılması gerekiyor) benim clio 4'ümde önlerde 16 arkalarda 13 cm var uğraşırsan arkalarıda 16 cm'e çevirebilirsin. Kısacası önlere ve arkalara 16 cm oluyor.

ben daha gcen gün montajını yaptırdım, önlere ve arkaya orjinal olarak 13 cm kolonlar uyar.. eğerki 16 cm yada daha farklı bir ebatta kolon takmak isterseniz arkadaşların söylediği gibi mdfden kasnak ayarlamanız yeterli olur... hayırlı olsun..

ben daha gcen gün montajını yaptırdım, önlere ve arkaya orjinal olarak 13 cm kolonlar uyar.. eğerki 16 cm yada daha farklı bir ebatta kolon takmak isterseniz arkadaşların söylediği gibi mdfden kasnak ayarlamanız yeterli olur... hayırlı olsun..

Hocam bize tecrübelerinizi paylaşırmısınız, bende de 2013 İcon Clio 4 var, bassreflexli ama ses sisteminden hiç memnun değilim.Siz hangi donanım seviyesindeki araca hangi hoparlorleri taktınız,amfi kullandınız mı ve fark ne oldu ?

Geri