Sponsorlarımıza önemli uyarı...

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Sponsorluk anlaşmasının bitimine bir hafta kala yeni anlaşma yapmayan ve sponsorluk ücretini ödemeyen,sponsor olduğu konu ile alakalı bölümünde sorulan soruları yanıtsız bırakan,verilen siparişleri zamanında ve vaat ettiği gibi teslim etmeyen sponsorlarımızın anlaşmaları tarafımızdan iptal edilecektir...
Sponsorluk için yatırılan paralar geri ödenmeyecektir...
Bu forum bir bilgi ve deneyim paylaşım sitesidir,sponsorlarımızın verdikleri sözleri yerine getirmesi gerekmektedir...
Parasını verdim süre bitene kadar o reklam alanı benimdir düşüncesiyle hareket eden zihniyetin ne kendisine ne de forumumuza faydası olamaz...!

Katılıyorum, Sponsorların Birazcık Daha Dikkat Etmesi Lazım Bu Konuya Bakıyordum'da Aktif Olan Sponsorumuz Yok Gibi Bir Şey :soru

Aynen Mustafa abi sponsorluk veren şirketin bu forum için en az bir kişiye sorumluluk vermesi gerekir işi bilse verir zaten..

R14 Otonun sponsorluğunu az önce kaldırdım arkadaşlar,bize sözünde duran ve forumla ilgilenen firmalar lazım...:eyv

Haklısın abi...

haklısın mustafa abi forum sayesinde binlerce kişilere ulaşıyorlar ve görsel olarak ta akılda kalıyorlar bu sayede geniş kitlelere ulaşıyorlar.

İnternette çıkmayan siteler sayemizde ilk sıralara geliyor,amaçlarına ulaşınca yan çizmeye başlıyorlar,reklam bannerı silinince zaman içerisinde eski durumlarına döneceklerini bilmiyorlar...:)

İnterneti Kullanmayan Esnafin İsi Zor
İsi Cozen Alir Yurur
Cozemeyen Cozmeye Caba Gostermeyen Bekler Durur
Devir Eski Devir Degil Net Alemini İyi Kullanan Sponsor Bu İsten Karli Cikar Hic Kacari Yok

Haklısın Mustafa Abi :eyv

​Doğru bir karar abi

Geri