Spor yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceyarrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceyarrr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 1.6rte hb aracımı biraz basmak istiyorum yalnız kestirmek falan istemiyorum onlere spor yay arıyorum nerden bulabilirim acaba bide bu arkalar torsiyon nasıl dusuruluyor

Kaç model aracınız ?

99model

arkalarda yay var clio 2 lerde

forumdaşlar bende düşünüyorum ancak şirketimizde çalışan eski bir arkadaşım aldı paliosuna takıldı ama araç düşmedi eskisiyle çok az bi fark vardı. Ardından gidip yeni aldığı spor yayları kestirdi de istenilen sevviyeye düşürdükk aracı. Şimdi çekiniyorum bende alırız bağlarız parayı ustaya taktırır para veririz yine düşmezse 5 cm boşa harcama yapacağız. Var mı takan şunu aldım şşu fiyata memnun kaldım diyebilecek?

Araç 94 Sedan 1.8 RTI AC

Merhaba;

Benim aracım Renault 19 i Beymen Club 1997 Model Sedan ben yaylardan yaklaşık olarak 3.5 baklaya yakın kestim ve şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım sadece önerim size yaylar kesildikten sonra çanaktan atmasın diye amortisör çanağına yatay şekilde bir lama kaynattırın ve onu da yayın üzerine kıvırın taktıktan sonra ki yay yerinden çıkmasın bende öyle yaptım ve çok ta memnunum aracımdan daha geçen hafta takozları da çıkardım şu anda yerle bir sürte sürte geziyoruz :D

Şu an üstünde bu jantlar yok orjinal kapaklar takılı aracımda ve bu yarım bakla kesmeden ve takozları çıkartmadan önceki hali bunları yaptıktan sonra siz düşünün :D

En kısa zamanda güncel fotoğraflarını koyarım.

İyi Günler.

Geri