• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Sticker

Bende istedim ama nafile

Bende istiyorum sari yazili lazim banada

Mustafa Abi veya Elinde Fazla Olan Arkadaşlar Varsa , En Kisa Zamanda Yardimci Oucaklardir.. :eyv :eyv

dosyası forumda mevcut alıp oto tuningçilerde istediğiniz renk ve büyüklükte bastırabilirsiniz...

Ben indirdim o dosyayi iki reklamci tabelaciya gittim yapamam abi dedi onun icinn demistim bakariz basimizin caresine

Konu İle İlgili Bir Çalişma Yapsak Şu Sticker Olayini Bir Netleştirsek , Daha Kolay Bir Format Uygulasak , Daha İyi Olucak Düşüncesindeyim.. Stickeri Aracinda Görmek İsteyen Çok Sayida Üyemiz Bulunmakta Konu İle İlgili Yönetici Abilerimden , Arkadaşlarimdan Yardim İstemekteyimm..

Teşekkürler...

Konu İle İlgili Bir Çalişma Yapsak Şu Sticker Olayini Bir Netleştirsek , Daha Kolay Bir Format Uygulasak , Daha İyi Olucak Düşüncesindeyim.. Stickeri Aracinda Görmek İsteyen Çok Sayida Üyemiz Bulunmakta Konu İle İlgili Yönetici Abilerimden , Arkadaşlarimdan Yardim İstemekteyimm..

Teşekkürler...

Sana katılıyorum.

Ben indirdim o dosyayi iki reklamci tabelaciya gittim yapamam abi dedi onun icinn demistim bakariz basimizin caresine
yanlış yere gitmişsiniz de o yüzden. Araba arkalarına Maşallah , o şimdi asker ... gibi yazı yazan oto tuningçilere gideceksiniz , bilgisayarlarına dosyayı atacaksınız print edecekler bu kadar basit...

Bende reklamciya gittim zaten kardesim ama olmadi ustune gitmedim sonra direk int bulsam daha kolay cikarirdi adam zamanim yoktu.

Geri