- Konuyu Başlatan
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, araç 91.000 de tek kusuru sol kapı sacı değişmiş ve bana göre artısı servis bakımlı olmuş olması idi. İnşallah dahada yakışıklı olacak.
Çağlayan'da oturuyorum lokasyon olarak Yapı Kredi bankasının karşı çaprazı oluyor 
yakın zamanda irtibata geçeceğim sanırım seninle...
Far boyama işine gelince onlar belki daha sonra ama yukarıda da dediğim gibi sis konusunda sizlerden bilgi edinmem lazım, teşekkürler.
Yay işine bayağı niyetliyim ama jant konusunda kafam karışık 16" mi 17" mi olacak bilmiyorum, acaba 17" taksam 5lik FK ile bir sıkıntı olur mu? Yerde Laura'nın ilerisi ama biraz biraz biraz ilerisiMaşallah güzel görünüyoryay çok yakışıyor clio'ya
yerde sanırım laura'nın ilersi gerçi antalyada bütün evler birbirine benziyor ama
![]()

Abicim Allah razı olsun, foruma asıl bulaşmam senin yaylar sayesinde oldu google da ararken senin topic geldi karşımaMaşallah, Allah kaza bela vermesin...
Yapacağın işlemlerin hepsi çok yerinde olacak...![]()

Sis farı düşünmüyor değilim ama takıldığım nokta sis farı taktırmak için tampondaki far yerlerinin açılması yeterli mi yoksa tamponu mu değiştirmem gerekiyor bilmiyorum. Dediğim gibi araştıracağım bilgi edineceğim çok şey var, teşekkür ederim.bide sis farı ayarlarsanız çok güzel olur kazasız belasız kullanırsınız inş.
tavan folyosu biraz abartı geliyor bana, yanlış anlaşılmasın ben sade aksesuardan yanayımallah kaza bela vermesin.yapıcağın değişikliklerle araba çok güzel olucaktır bide ek olarak sis farıyla far boyama yaptırırsan tadından yenmezrengide uygun bide tavan folyosu olsa süper olur
![]()