Belirli Hızlara Çıkınca 80-100 Arası Yokuş İnince Veya Çıkınca Boşa Attığımda Stop Ediyor Ama Her zaman Değil Mesela Ayda 3-4 Kez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hava filtre kabinin hava giris hortumunu acin arac rolantide calisirken hava giris yerine agzinizla ufleyin arac stop edecektiro arayi koli bandi ile 4 de 3 unu kapatin. Aracin atiklestiginide farkedeceksiniz.
O işlem Tüp Ayarını Yapamayanların Kullandığı Bir Yöntemdir. Vede O işlem Gerçekten Çok Faydalı Olsaydı Fabrika Zaten Kapatırdı 4/3'ünü![]()
O işlem Tüp Ayarını Yapamayanların Kullandığı Bir Yöntemdir. Vede O işlem Gerçekten Çok Faydalı Olsaydı Fabrika Zaten Kapatırdı 4/3'ünü![]()
Bu araçlar üretildiğinde lpg ile çalışan otomobil yoktu dolayısıyla fabrika üretimi benzinli olarak ayarlanmış lpg fazla havayı sevmez ne kadar fazla hava o kadar fazla lpg yakıt demek.
Siz bizden daha bilgilisiniz anlaşılan kendi sorununuzu kendiniz çözün o zaman o girişi de bantlamayın![]()
Karbüratör Kepi Taksak ?
Karbüratör kepinin hava girişini de bantla kapatmanız gerekli.
He dar girişli bir kep yaptırırsanız bantlamaktan kurtulursunuz.
Tabi dar girişli kepe nasıl bir hava filtresi uygularsınız bilemem.
piyasada ben görmedim.
Şimdi Babamda 30 Senelik Usta Ama İlgilenmiyor Diyorki Ben Gaz Ayarını Ve rölantisini Ona Göre Yaptım Normalde Karbüratör Soğutucusu Mevcut Ama Sensör Bozulmuş O yüzden İşe Yaramaz Dedi![]()