arkadaşlar aracım önden ve arkadan su alıyor bu sorun r19 ların çoğunda var galiba. aynı sorunu yaşayıp çözümünü bulan varsa paylaşırsanız yardımcı olursunuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arka cam fitilini, ön cam fitilini,2 tane stop lambasını söküp silikonlayın altında maspiyellerde çürüme yoksa daha su almaz .Ayrıca kapı tahliyeleri vardır her kapının köşesinde tıkanık olmamasına dikkat edin ön tarafın su alması kalorifer, klimadan yada ön tahliye deliklerindendir tıkandıysa içeriye verir suyu ben hepaini kendim yaptım en büyük yağmurda bile su alma yok...
Pedalın ordan içerdenmi çekeyim resim usta baktı ama fotoyu atayım o zaman boya bitti parça parça yaptırdım güneş yanığı kalmadı artık ledleri takamadım soketler olmadı bu seferde ne aldıysam olmadı yaDebriyaj takozun yerindemi km teli debriyaj telinin geldiği yerleri kontrol et lastikleri yerindemi.aracın kaza durumu ne önden toplandıysa incik boncukları önemsemiyorlar kaput tarafından westinghaus 'un alt kısımlarının km, debriyaj tellerinin girdiği yerin fotosunu atarsan benimkinden kontrol ederim gözden kaçan bişey vardır illaki
Tammam yarın çekeyim atarımHem içerden hem kaputu aç pedal kısımlarını çek benimkinde sorun yok karşılaştırıp yardımcı olmaya çalışcam