Şu BMW'nin lambalarından Clio'lara yapılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clio_34

Çiğdem Hoca,
Bilgi Girilmemiş
Bu akşam şansımıza aynı araçtan 2 defa önümüze denk geldi, çizgi çizgi lambalar çok hoşuma gitti, araç epeyce yıllanmadan dokunmayı düşünmüyorum ama gerçekten hoşuma gitti. Nişanlım zihni sinir esprisi olarak siyah bant çekersin aralıklı dedi :loll

Böyle lamba seçenekleri oluyor mu diğer araçlar için de acaba, merak ettimhımm

Not: Yansımadan dolayı çok net çıkmamış, ama normalde bariz siyah çizgili bir görüntü vardı.

8190d1352678937-su-bmwnin-lambalarindan-cliolara-yapilir-mi-dsc_0388.jpg

Valla ben bmw e 30 un farlarını benım 12 ye yerleştirdim ama bunun için biraz daha çalışmam lazım:D

Valla ben bmw e 30 un farlarını benım 12 ye yerleştirdim ama bunun için biraz daha çalışmam lazım:D

hmm captan pilotun dediği doğru demek, efenim beğene beğene böylesini beğenmişim, normal olsa hani bir gün belki alabilirmişiz de rahatlamış beyfendi nasıl olsa alamazmışız bundan :aytuğ

ama bir dakika maddi açıdan çalışmak mı araca uydurmak açısından mı? :D

farın içindeki gölgelendirme önemli bant çekseniz bile onun gibi olmaz qw

farın içindeki gölgelendirme önemli bant çekseniz bile onun gibi olmaz qw

benimle dalga geçmek dedi kendisi zaten :hıh ama bir gün oynayacaksam sağı soluyla kesinlikle böyle lamba olmalı ya çok güzeldi, rfc ahlakımı bozuyor benim yolda giderken lamba beğenir oldum qw

Araca uydurulur bi şekilde imkansız değilde mmadi kısmı ben bilemem artık:)

Araca uydurulur bi şekilde imkansız değilde mmadi kısmı ben bilemem artık:)

bir tek farı bile öyle diyorsun, ne beğenirmişim be :D ileride belki yan ürünler artar böyle o zamana kadar benim pasaklıda kazasız belasız eskir inşallah:)

​Orjinle oynamayalım derim bende sn.mod'um gayet güzeller işte ha para çoksa gidiniz boğazda balık filan yiyiniz efenim:aytuğ:aytuğ:aytuğ

yapılmaz uydurulamaz. boşa hayal..

Geri