Sunroof sorunu acil yardım

escobar68

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamün aleyküm arkadaşlar merhaba clio 2 hatcback 1.6 dynamique sahibiyim aracımın sag arka sunroof ayağı kırıldı sunroof tamircisine gittim tavan döşemesini flan herseyi söküp öyle tamir edeceğini kırılan ayağıda kaynak yapacagını ve fiyatda 250 tl tutacagını söyledi bende güvenemediğim için yaptırmadım Aksarayda ikamet ediyorum daha önce böyle sorunla karsılasıp tamir ettiren varmı duzen tutuyomu iç anadolu bölgesinde olup bana yardım edecek bı arkadasımız varmı ? hımm

sunroof olan araçların hepsi işlem sırasınad tavan döşeme sökmeyi gerektiriyor.çünkü mekanizma döşemenin altında eğer el becerin varsa kendinde yapabilirsin. yok uğraşamam yapamam dersende 150-200 tl arası idealdir bence.

şimdi hocam araya tavan döşemesi girdiği için korkuyorum sonradan tavanın sarkmasından yada döşemeye zarar gelmesinden o yüzden güvenemedim pek para önemli değil önemli olan işciliğin sağlam düzenli tertipli olması bıde bu kaynak sonradan kırılırmı sizce

işinin ehli bir usta yada daha öncesinde aynı aracı elden geçirmiş bir ustaysa bence sıkıntı olmaz. kaynak sağlam yapılırsa uzun yıllar götürür diye düşünüyorum

Geri