Super Bee =) Megane Coupe =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KEREM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
farlara temizlik yapılıp biraz basılması lazım onun haricinde çok güzel duruyor maşallah. hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. bu arada bende düzcedeyim :) yakın sayılırız

kaçlık yay kullandın? tam basmamış ama konfordan ödün vermezsin bu şekilde.
yok, bu basıklık bana yetmez diyorsan fk6'lık ölümüne basıyor :D

güzel araç kazasız belasız inşallah :eyv

masallah harikaaa
Allah kaza bela vermesin

Ön tarafın basıklığı iyide arka taraf sanki çok havada kalmış ama araç genel olarak çok diri duruyor,spoonlarda yakışmış.Farları nasıl yapmayı düşünüyorsun ? Angel mi içi karartılmış mı ?

Kazasız kullanman dileği ile .

çok teşekkürler , hafta sonu geldi , yarın bikaç bişey daha yaparım sanırım =) far karartma laguna lip , arkaya F1 çakar filan deneyecem =)
@TRSemih o yayları nerden buluruz =)
@
EmreFurkan arkaları elleyemedik , torsiyonlarda bi sıkıntı warmış we tornaya girmesi gerekiyomuş , tornacımda o gün hastanedeydi elleyemedik =( angel değilde söküp temizleyip ön aynaları karartmayı planlıyorum

@TRSemih o yayları nerden buluruz =)

güzel soru (: 1 sene önce tam bu zamanlar neredeyse bütün rfc kupelerine Almanya'dan FK yay getirttik. Ancak 5-6 aydır FK, Türkiye'ye gümrük sorunları sebebiyle gönderim yapmıyor. Bunu fırsat bilen Türk girişimcilerde Bursa da inşaat demirinden yan sanayi FK markalı yay yapıyor :D Diyeceğim o ki; şu anda TR'den alacağın sıfır FK yay muhtemelen yan sanayi olacak. Ya Almanya'da bir tanıdık varsa onun aracılığı ile al ve getirt ya da İkinci elini bulmaya çalış veya kısa amortisör yaptır. üzerindeki yaylarla kullanmak üzere 1-1,5 cm daha bastır amortisörden..

bende yay aldım 4cmlik vogtland buda 4cmlikli merak ettim
almadan önce 6cm bulmaya çalıştık birkaç kişi ama türkiyede yok yan sanayi olsa onada razıydık ama yok oda
yani 6cm düşürmen için amortisör kısaltıracaksın ve daha sağlıklı olacak konfor bakımından
far karartma yakışıyor benimde planımda var
torsiyon sıkıntısı malesef baş belası bende yaptıramadım torsiyonu. hiç taktırmadım önlerede yayları
gelişmeleri fotoğraflarsan çok iyi olur abi

Geri