Süspansiyon sertliği?

encılıs

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
araç sahiplerine sorum; bu araç ani frenlemede veya sert viraj almada eğilir mi bükülür mü? bir opel kadar sert veya bi vw kadar yumuşak mıdır aracı sadece test edebildim o yüzden pek de fikir sahibi değilim bu konuyu önemsiyorum çünkü dacia sandero marka aracımın yumuşak süspansiyonu konforundan ilginç bir şekilde taviz verdiği gibi eğilip büküldüğünden çok güvensiz hissettiriyor

Araç orta sertlikte bir süspansiyona sahip bende 205 45 R17 jantlar var biraz onunda etkisi olabilir tabi ki ama yol tutuşu ve virajlardaki tutumu güven verici ben aracımdan memnunum

wallahi abartmadan sölim bi kaçtane virajda gerçtenkten yanlaya yanlaya gitdim ama öle abartılıcak şekilde değil tabi ne sert nede yumuşak orta halli aynı şekilde bendede 205-45-17 jant var araç basılı birde ben çok memnunum yol tutuşundan kaymak kaymak :)

sürekli hızlı kullanıyorum bende 16 lık jant var bu zamana kadar 1 kere savruldum oda gerçekten hızlı girdim viraja ve yagmur yagıyordu fakat birçok kez aracın kendini toparladığını fark ettim orta sertlik süspansiyona sahip

Arkadaşlar zaten onların nasıl testen geçytiğini hepimiz biliyoruz sizin yaptığınızın 3 katı deneniyor :) sıkıntı yok devam :)

clio4, segmentinde yol tutuşu konusunda başarılı güven veren araçların içinde:eyv

Gayet tatmin edici bir suspansiyon var clio 4 te kesinlikle yol tutusu cok iyi

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Gayet tatmin edici bir suspansiyon var clio 4 yol tutusu kesinlikle cok iyi

Daha önce C2 VTS aracım vardı agresim suruşlere uygun uretilmiş bir performans aracıydı max 130 ile girebildiğim virajlarda soğuk terler dökuyodum clio 4 ile 140-150 denemelerimde koltuğumdan bile savrulmuyorum arabanın savurmasını en ufak hissetmedim Maşallah

Eski kullandığım araçtan sonra yol tutuşu malesef diğer araçlarda bulamıyorum fakat yinede gayet güzel yol tutuşu var.

Geri