• Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx

Sustalı anahtar

sempati1905

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba resımdekı anahtarımı sustalı anahtar yapmak ıstıyorum servıste yanasmadılar yapmaya izmirde bildiginiz yer varmı arkadsalar birde yaptırırsam ılerde sıkıntı cıkarmı elımde patlarmı ?
a>
pXJL0m.jpg
[/URL][/IMG]

Yapılır ve sıkıntı olmaz, içindeki chipi kopyalayıp merkezi kilidi yeni anahtara tanıtacaklar, 1.5 sene önce 140 liraya yaptırmıştım...

Önceki aracımda vardı sustalı anahtar cepte düğmeye basılınca susta açılıyor biraz kötü bi durumdu.Fakat estetik duruyor

34VR1415

yapmasına yapılır da bence anahtarcının güvenilir olması gerek sonuçta kopyalama işi daha önce symbol vardı bende çok niyetlendim ama güven sorunu yüzünden erteledim ve araç o şekilde satıldı.

abi ikimizin derdi de aynı ben de servise sormuştum, dışarıdan yaptırabilirsiniz diye cevap almıştım :( ya neden 2015 arabaya sustalı anahtar vermezler ki? anlamak güç. bu arada abi yaptırırsan buraya atarsan çok makbule geçer iyi forumlar.

Geri