Symbol hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mert K2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mert K2

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hepinize merhabalar.

1.2 yeni symbol joy için , servis dışında sis farı temin edebilceğimiz bir yer var mı ?

Ya da önce şöyle sorayım sis farı takılması için tampon değişmesi gerekiyor mu , yuvalar sökülerek olmuyor mu

Merhaba Hoşgeldiniz ;

Yuvalari Söküp Yerine Uygun Bir Sis Fari Takabilirsiniz diye Biliyorum Ben ... İnternetten Araştirin İllaki Bulursunuz alişveriş Sitelerinde :eyv :eyv

Teşekkür ederim Tayfun bey ilgilendiğiniz için :)

satış temsilicisi arkadaş serviste takılırsa tampon değişmesi gerek dedi. bundan önceki aracımda yuvaları söküp taktırmıştım ama tampon değişmesi gerek deyince ürküyor insan :)

Teşekkür ederim Tayfun bey ilgilendiğiniz için :)

satış temsilicisi arkadaş serviste takılırsa tampon değişmesi gerek dedi. bundan önceki aracımda yuvaları söküp taktırmıştım ama tampon değişmesi gerek deyince ürküyor insan :)

Servis bazen işin kolayına kaçabiliyor , bence işinin ehli bir elektrikçiye sormaniz daha iyi olucaktır neticede yuvaları war oraları açıip direk sisi yerleştircek ve kablo tesısatı hazır dıye bılıyorum ben .. Tamponun değişmesine gerek yok en fazla kopartocıda tamponu sokulmesını ısteyebılır elektrıkcı o kadar bemce bunu bir iyice sorusturum .. :eyv :eyv

Dışarıda renault yedek parçası satan dükkanlardan sis farı bulabilirsiniz. Birde çıkmacılardan.Ama almadan önce bir araştırın nasıl takılıyor oluyormu , sis ayağı lazımmı. Ona göre gider alırsınız

çok teşekkür ederim , az önce parçacıma gittim sordum ve çıkan panel yerine hazır sis farı var dedi aynı şekilde çıkan parça tarzında üzerinde sis farlarıyla beraber. evet kablo tesisatı çekiliymiş sis farı düğmesine kadar hazır çok fazla uğrsatıracak bişey değilmiş yani , serviste 760 tl istenince biraz fazla gelmişti :) ilgilendiğiniz için teşekkür ederim uzun bir aradan sonra Renault'a dönüş yaptım fiat pişmanlığından sonra aranızada yeni katıldım ilginiz alakanız için gerçekten çok teşekkür ederim bu kadar çabuk cevap alabilmem sorunumun çözülmesi için yardımcı olunması çok güzel bir şey :) ilk işim fan club sticker ını bastırıp aracıma yapıştırıp aracımın fotolarını paylaşmam olcak :)

çok teşekkür ederim , az önce parçacıma gittim sordum ve çıkan panel yerine hazır sis farı var dedi aynı şekilde çıkan parça tarzında üzerinde sis farlarıyla beraber. evet kablo tesisatı çekiliymiş sis farı düğmesine kadar hazır çok fazla uğrsatıracak bişey değilmiş yani , serviste 760 tl istenince biraz fazla gelmişti :) ilgilendiğiniz için teşekkür ederim uzun bir aradan sonra Renault'a dönüş yaptım fiat pişmanlığından sonra aranızada yeni katıldım ilginiz alakanız için gerçekten çok teşekkür ederim bu kadar çabuk cevap alabilmem sorunumun çözülmesi için yardımcı olunması çok güzel bir şey :) ilk işim fan club sticker ını bastırıp aracıma yapıştırıp aracımın fotolarını paylaşmam olcak :)

aracınız hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin inşallah :) herkes bu aralar fiat ı kötülüyor bende diyorum iyiki fiat aldırmamışım babama :D

Amin amin inşallah :) Fiat'ın artılarını ve eksilerini sayacak olursak araba baştan aşağı eksi yani herhangi bir artısı yok performanssız az yokan ömürlü dizel motorları hariç.

Sadece dümdüz Londra asfaltı olması lazım aracı verimli kullanabilmek için , herhangi bir çukur eğim yol çökmeleri çakıl taşları yerlerde gezen karafatmalarda dahil olmak üzere arabanın ön takımını olduğu gibi baştan aşağı yenilemeye mecbur ediyor. Elektronik sistemlerinin bir çoğu çalışmıyor örneğin city direksiyon , 10 bin km de direksiyon kilitlenmeye başlıyor ve bu seyir halindeyken oluyor. Keyif veren herhangi bir arabası yok sürekli savruluyor , şanzıman sıkıntılı , montaj kötü olduğu için arabanın her yeri langır langır aklıma gelen ufak detaylar. :)

herkes opel wv tarzı araçlar öneriyor fakat Renault vazgeçilmezdir Türkiye koşulları için. Dayanıklılık olsun , Yakıt verimi olsun , Klasmanlarına göre düşük maliyet , düşük bakım masrafları ucuz parçası olsun , alım satımı en kolay arabadır hiç bir zaman değer kaybetmez ve ister broadway ister latitude olsun sahibini üzmez :)

Fiat almamakla en doğru kararı vermişsiniz :)

teşekkür ederim renault candır cann özellikle Türkiye şartlarına göre en binilesi araçlar renaulttur bizim ofistede doblo var zaman zaman kullanıyorum gelip fluenceye binince mercedes gibi geliyor yeminle :) ses yok gürültü yok dediğiniz gibi sarsılma yok kaç defa aha gidiyorum dedim ALLAH rahmet eylesin dedim hehe hehe hehe hele birde arka koltukta oturunca düşmeden yapamıyorsunuz :)) sizinde kararınız çok isabetli maşallah :masallah eski aracımız 2006 symboldu şuan piyasadaki en azz yakan araçtır üstüne araç tanımam üstüne üstlük parça olarak en ucuz parçalara sahip ALLAH kaza bela vermesin tekerine taş değmesin hayırlısıyla kullanın

Geri