Tahminen 1,5 Saat Sonra yayındayız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Solenza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah arka plana müzik atılmamıştır. Müzik yerine yolda araçlarımızdan çıkan sesleri dinlemek daha hoş olacaktır. Genede emeğine sağlık çok çalışıldığı belli :)

İnşallah arka plana müzik atılmamıştır. Müzik yerine yolda araçlarımızdan çıkan sesleri dinlemek daha hoş olacaktır. Genede emeğine sağlık çok çalışıldığı belli :)
Çekime katılan iki aracın ortalama 90 km/h ile gitmesinden dolayı, Rüzgar sesinden başka ses olmadığı için müzik var :eyv

montaj kaydı % 60 tamamlandı

Sabırsızlandım şimdi :) elinize saglık kardeşim.

süre kac dakika ersin? ona göre mısır patlaaa yapacaz bilal abi ile :) gatkılı votka aldım :D yanında bimbull ( redbull çakması ) hediye verdiler :)

süre kac dakika ersin? ona göre mısır patlaaa yapacaz bilal abi ile :) gatkılı votka aldım :D yanında bimbull ( redbull çakması ) hediye verdiler :)
Yolun hemen hemen tamamı var. Walla süreye bakmadım. Ama pc conta yakacak birazdan az kaldı. Zorluyor program. %65 oldu montaj kaydı devam ediyor

Muadil ürün. Mal fazlası var mı? kaça kaç?
Fatura altı? :) :)

E derken kolay gelsin be yaaa anlamında!Yoksa sen işi bilmesen bunları paylaşman.:kahve Okeyyy!

Geri