- Konuyu Başlatan
Arabaların tamamı var gördüğüm kadarıyla. Yalovadan başla, fabrikaya kadarO videoda ben hiç yokumdur yav radar korkusuna arkadan arkadan gelmiştim![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabaların tamamı var gördüğüm kadarıyla. Yalovadan başla, fabrikaya kadarO videoda ben hiç yokumdur yav radar korkusuna arkadan arkadan gelmiştim![]()
Çekime katılan iki aracın ortalama 90 km/h ile gitmesinden dolayı, Rüzgar sesinden başka ses olmadığı için müzik varİnşallah arka plana müzik atılmamıştır. Müzik yerine yolda araçlarımızdan çıkan sesleri dinlemek daha hoş olacaktır. Genede emeğine sağlık çok çalışıldığı belli![]()
Umarım beğenirsinSabırsızlandım şimdielinize saglık kardeşim.
Yolun hemen hemen tamamı var. Walla süreye bakmadım. Ama pc conta yakacak birazdan az kaldı. Zorluyor program. %65 oldu montaj kaydı devam ediyorsüre kac dakika ersin? ona göre mısır patlaaa yapacaz bilal abi ilegatkılı votka aldım
yanında bimbull ( redbull çakması ) hediye verdiler
![]()
Muadil ürün. Mal fazlası var mı? kaça kaç?süre kac dakika ersin? ona göre mısır patlaaa yapacaz bilal abi ilegatkılı votka aldım
yanında bimbull ( redbull çakması ) hediye verdiler
![]()