13 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #31 ZgN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Nis 2011 Mesajlar 706 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Ayberk0616' Alıntı: spoon takarsan yakışır ama aracı basman gerekcek her türlüde jantlar gözüne ufak gelicek şimdiden söyliyim Genişletmek için tıkla ... illaki basıcam zaten braz daha aslında gecen foto cektim bu jantlar daha bi hoşuma gitti ama spoon seviorum
Ayberk0616' Alıntı: spoon takarsan yakışır ama aracı basman gerekcek her türlüde jantlar gözüne ufak gelicek şimdiden söyliyim Genişletmek için tıkla ... illaki basıcam zaten braz daha aslında gecen foto cektim bu jantlar daha bi hoşuma gitti ama spoon seviorum
13 Şub 2012 #32 burak mehmet Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Şub 2012 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 Puanları 0 farlar standarttır ümidiyle girmiştim konuya hayırlı takaslar size
13 Şub 2012 Konuyu Başlatan #33 ZgN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Nis 2011 Mesajlar 706 Tepkime puanı 1 Puanları 0 farlar standarttı zaten üstündeki karartma folyosu bu fotodaki ama artık değil çıkarttım far içi karartması yaptım kendim eyvallah saolsaın
farlar standarttı zaten üstündeki karartma folyosu bu fotodaki ama artık değil çıkarttım far içi karartması yaptım kendim eyvallah saolsaın