Talisman Rlink Sorunu

ViperHelios

Kayıtlı Üye
54-Sakarya
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese.
2016 icon talisman aracımda android telefonumdan müzik çalmıyor ve konuşma yapamıyorum. Bluetooth bağlanıyor fakat kopuyor. Aracımın versiyon bilgilerini aşağıda ektedir. Aracımda kablosuz Android auto yapılabilir mi? Teşekkür ederim iyi forumlar dilerim herkese.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250614_125712_Gallery.webp
    Screenshot_20250614_125712_Gallery.webp
    28.4 KB · Görüntüleme: 1
Merhaba Ersoy Bey, DM'den size mesaj attım. Sizin versiyon Android Auto'ya uygun değil. Güncelleme yapılması lazım. Ancak güncelleme işi R-Link 2'de sıkıntılı ve çok tehlikeli bir iş. Bilen birileri tarafından yapılması lazım. AA v3'ten itibaren çalışır. V3 yarım ekran aa verir. v8'den itibaren tam ekrana yakın görüntü verir. Kanalımda ve Talisman model sayfasında onlarca paylaşımım var Talisman hakkında. İncelerseniz ilginizi çekeblir. Güncelleme işinin bir çok örneğini video ile paylaştım. V7 güncellemesi serviste yapılmalıdır. Orada bile yapılsa risk büyüktür. Risk cihazın çökmesi riskidr. İhtimal %50'den fazladır diyebilirim. İnternette çok fazla güncelleme dosya paylaşımı var. Ancak sağlıklı ve tam güncelleme dosyası bulmak neredeyse imkansız. Güncelleme için öncesinde, güncelleme esnasında ve sonrasında yapılması gereken şeyler, sağlıklı güncelleme dosyası ve prosedür var. O nedenle kendinizin bu işi yapmanızı tavsiye etmem. Çökerse havalandırmayı dahi kullanamazsınız. Geri görüş kamerası, multisense, park sensörleri, müzik, bluetooth, koltuk masaj ve diğer ayar fonksiyonları, ambiyansa aydınlatma, araç ayarları vb. birçok şeyi artık kullanamzsınız. TEk çözüm ise cihaz değişimi olur. Bluetooth ile kesintisiz konuşma ve bluetooth müzik dinleme ise v2 içerisinde bir güncelleme ile düzeltilebilir.

Bu işi Renolock firması garantili şekilde yaptığını söylüyor Hakan bey. Forumda yaptıran arkadaşlar var mıdır?

Çökerse yerine çıkma takıyor olabilirler. Ama bu işin garantisi yok. Renault Serverları üzerinden online yapılıyor güncelleme. Hiçbir şey olmasa server iletişimi kesebiliyor. Servisler bile garanti veremiyorlar. Bana bu ticari bir reklam cümlesi gibi geliyor. Diğer taraftan ben 20'den fazla sisteme v7 güncellemesi yaptım, bende de hiç bir cihaz çökmedi. Ama ben çökmeme garantisi veririm diyemiyorum. Çünkü böyle bir garanti yok. Olay sadece size bağlı değil Elektrik kesilip internet kapansa çökebilir, her şey doğru yapılsa da arabada yükleme esnasında dahili bir sinyal arızası olsa çökebilir. Burada pek firma ismi vererek paylaşım yapmıyoruz. Reklama giriyor. O firma da forumumuzun sponsorlarından değil. O nedenle bu tarz bir paylaşıma rastlamadım ben.

Foruma kattığınız değerler için teşekkürler. Aydınlattınız.

• Beğen
Tepkiler: Befe
Rica ederim. Arabanızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Rica ederim. Arabanızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Amin teşekkürler. Bende aynı dileklerimi iletiyorum. Arka oksijej sensörüyle ilgili konuma bakabilirseniz memnun olurum. İyi forumlar

Geri