Talisman Türk yapımı ilk inceleme videosu çıktı .

ouzqan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Herkese merhaba merakla beklenen Renault'un yeni D sınıfı aracı için ilk inceleme çıkmış bulunmakta . Herkese iyi seyirler .

Tuttum bu aracı..qw

Dokunmatik ekranın iki donanım seviyesinde de olması (farklı ölçülerde olsa bile ) cok iyi. 4 control acaba ek paket olarak mı alınacak? Ya da hic mi gelmeyecek ?(laguna'da gelmemisti). Eğer ulaşılmaz fiyatlarda sunulursa bence en büyük patlamayı talisman'a benzer hatlarıyla yeni fluence ve megane 4 yapar.

Abi Fahir Talib abimizi çok seviyoruz takip etmenizi öneririm gerçekten güzel testleri var

Tanıtımı hic fena değil en azından diğerleri gibi aynı şeyi tekrar edip durmuyor. Bazı şeyler de eksik bana göre, mesela başka araçlarla kıyaslarken(ornekte verdigi superb) bagaj hacminden veya diz ve baş mesafesinden bahsederken ekranın bir bölümünde bunlara yer verseydi daha doyurucu ve görsel açıdan daha zengin olabilirdi. Direksiyon başına geçip aracı anlatmak yerine arabanın sağını solunu kurcalasa anlattıklarını pratiğe dökse en azından benim icin daha faydalı olur.

Vay Anasını vay arabamdan soğudum resmen. :(

Her yönüyle mükemmel bir araç, fiyat politikasını iyi ayarlarlarsa çok iş yapar...

mercedes c sınıfına yakın rakamlarda satılıp güzel araba yaptık derlerse satmaz ama rekabetçi rakamlarda olduktan sonra özellikle passat ve superb nin altında rakamlarla ciddi satış yakalayabilir. Filo kiralamalarda ve şirket yönetim kadrosuna ciddi bir alternatif olur. Araç yürürken çok güzel görünüyor ama sanırım psikolojik 50.000km ye gelince gıcırtı , ön düzen mekanik sesleri ve çeşitli tıkırtılar duyuyorum...clio4 yaktın bizihehe

Renoya olan ön yargıyı kaldıracak gibi.

Ne güzel araçlar yapılıyor ama bunların tamirleri bakımları kim bilir ne kadar olur? Şahsen müdahale edilemeyecek hale geldi araçlar.

Geri