Tampon hasar

hakanozbil

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Münasebetsizin biri park yerinde tamponuma vurup kaçmış. Nazarlık oldu bana :beer serviste onarım için verdikleri fiyat 286,15 TL (tampon sökme takma 57,82 - tampon onarımı 82,60 - boya 145,73 ) Bu paraya değermi sizce? Sıfır tampon almak daha mantıklı değilmi veya sanayide bi yerde yaptırmak

snu3.jpg
bhuw.jpg
w9s5.jpg

İstanbul'da olsan ucuza çözerdik bu işi,hafif sürtme olan yer pasta cila ile çıkar,diğer yere ufak bir rötuş yapılır,ezik olan yeride tampon tamircileri ısıtarak düzeltiyorlar,en fazla 50 lira alırlar...

mustafa abinin dediği gibi rötüş boya yaptır çok göze batmıyor 200 küsür lira verilmez onun için verilmeyi geç 0 tampon dahi alınmaz

İstanbul'da olsan ucuza çözerdik bu işi,hafif sürtme olan yer pasta cila ile çıkar,diğer yere ufak bir rötuş yapılır,ezik olan yeride tampon tamircileri ısıtarak düzeltiyorlar,en fazla 50 lira alırlar...

İstanbulda değilim malesef. Kırmızı renk rötuş yapılmıyo diye biliyodum ben orjinalliği bozulmasın diye serviste yaptırıyım dedim ama verdikleri fiyat çok uçuk.

mustafa abinin dediği gibi rötüş boya yaptır çok göze batmıyor 200 küsür lira verilmez onun için verilmeyi geç 0 tampon dahi alınmaz

Galiba bende öyle yapıcam. Aslında servisten dönünce aklıma geldi RS tamponu bizim iconlara olmazmıki acaba, tampon yenilenmişken RS tamponuyla değiştirsem ne güzel olurdu ıslık

geçmiş olsun. önce siyah şeridi pasta cila ile temizletin geriye çok küçük bir sırıtan yer kalacak. orayada serviste vardır orjinal boyayla rötüş çektirin yinede içinize sinmezse yeni tampona yönelirsiniz.

geçmiş olsun. önce siyah şeridi pasta cila ile temizletin geriye çok küçük bir sırıtan yer kalacak. orayada serviste vardır orjinal boyayla rötüş çektirin yinede içinize sinmezse yeni tampona yönelirsiniz.

servisin boya rötuşu için istediği para 145 TL :sinirli

servisin boya rötuşu için istediği para 145 TL :sinirli

hesap değişti öyleyse. tamir görecekse iki seçenek var

1- parayla yaptırmak

2-kasko üstünden yaptırmak. bu seçenekte hasarsızlık bozulacaktır ve prim artar. sigortacınızla görüşün kaskoyu delmek mi? cepten yaptırmak mı? diye danışın

Geçmiş olsun
Nemli ıslak bezle silsen o siyah yerler kaybolurlar,geriye göçük kısmı kalıyor onuda kaportacı halleder,bana sorarsan ne servis ne kasko,sanayide herhangi bir kaportacıda hemen halledersiniz

Geri