Tatil planım....

Muhterem dostum maratonamı çıkıyorsun tatilemi o nasıl bir rota sarmalı :)) Kazasız belasız keyifli tatiller diliyorum :eyv

Abi iyi eğlenceler şimdiden, yolun düşerse adapazarında ıslama köfte yemeden geçme ;) merkezde tarihi bi yer var tam ismi aklıma gelmedi ama yok böyle bir lezzet diyorum başkada bişi demiyorum [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muhterem dostum maratonamı çıkıyorsun tatilemi o nasıl bir rota sarmalı :)) Kazasız belasız keyifli tatiller diliyorum :eyv

Aynen maratona cıkar gibi bir tatil olacak gibi :) Teşekkür ederim....

Abi iyi eğlenceler şimdiden, yolun düşerse adapazarında ıslama köfte yemeden geçme ;) merkezde tarihi bi yer var tam ismi aklıma gelmedi ama yok böyle bir lezzet diyorum başkada bişi demiyorum [emoji4]

Mehmet kardeşim kocaelinde okudugum için biliyorum orayı sımdı benımde aklıma gelmedi, yedim ama oranın ıslama köftesini :) adapazarından gece gıbı gececegımız ıcın biraz zor olacak :( 12 de yola cıksak sekiz gıbı bursada olacagız,

Bursa da iskenderi mavi dükkan dan yemenizi tavsiye ediyorum.

Bursa da iskenderi mavi dükkan dan yemenizi tavsiye ediyorum.

Teşekkür ederim not alıyorum hemen :eyv

Benim aklıma gelmeyen yer orasıydı işte. :) mavi dükkan.

Benim aklıma gelmeyen yer orasıydı işte. :) mavi dükkan.

images

ayyare Kültür Merkezi Yanı Atatürk Caddesi No:60
PK:16170 OSMANGAZİ/BURSA bende adres olarak burayı tarıf etmısım, en basta yazdıgımda, isim olarak bende bilmiyordum :)

Mehmet kardeşim kocaelinde okudugum için biliyorum orayı sımdı benımde aklıma gelmedi, yedim ama oranın ıslama köftesini :) adapazarından gece gıbı gececegımız ıcın biraz zor olacak :( 12 de yola cıksak sekiz gıbı bursada olacagız,
Mustafanın yeri Sakarya'ya gittim mi kesin ugrarim tabi 15 dk sıra bekliyorum bu arada iyi tatiller hayırlı gidin ve dönün

Hayırlı yolculuklar Selim kardeşim. Tam tatil değilde tur gibi bir şey olmuş sizinki. Eve dönünce dinlenirsiniz artık..:eyv

Geri